Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Υβριδικά Wine Bars: Κάβα & Take Away αυξάνουν τις πωλήσεις

Με τα δεδομένα που αντιμετωπίζουν ένα χρόνο σχεδόν τώρα, τα Wine Bars της χώρας μας, μια καλή εναλλακτική είναι να προσαρμόσουν τη λειτουργία τους σε ένα «υβριδικό» μοντέλο ώστε να κρατήσουν – διασφαλίσουν κάποια έσοδα που ούτως η άλλως θα ήταν χαμένα. 

Η πώληση αλκοόλ δεν απαγορεύεται με τα περιοριστικά μέτρα, αυτό που απαγορεύεται είναι το επιτόπιο σερβίρισμα και η κατανάλωση στο σημείο τόσο του φαγητού όσο και του ποτού. 

 

 

Τα Wine Bars λοιπόν μπορούν να πωλούν κρασί με τη φιάλη τόσο για Delivery όσο και για Pick up έχοντας τη μορφή μιας Κάβας ποτών. Μπορούν όμως να πωλούν και «μεριδοποιημένο» κρασί σε σκεύη μιας χρήσεως χωρίς να διευκολύνουν όμως τους πελάτες τους να το καταναλώνουν έξω από το σημείο τους με στόχο να μην ενθαρρύνεται ο συνωστισμός. 

Τα Wine Bars μπορούν επίσης να προσθέσουν στη γκάμα τους κωδικούς που αφορούν τα αξεσουάρ του κρασιού (ανοιχτήρια, ποτήρια, αντλίες κενού, σαμπανιέρες, wine coolers κλπ.)

Τα Wine Bars μπορούν επίσης να «γίνουν» μικρά delicatessen, προσφέροντας έξυπνες επιλογές τυριών, αλλαντικών κλπ που δεν είναι και τόσο διαδεδομένα στην ευρύτερη αγορά. 

Η επαφή με την πελατεία μας είναι πολύ σημαντική ! Δεν πρέπει να χάνεται και κάθε είδους εναλλακτική προσέγγιση προς αυτή την κατεύθυνση μόνο επικερδής μπορεί να προβεί.