Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Ανδρέας Ματθίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

article main image

Ο απολογισμός μετά τον πρώτο μήνα λειτουργίας της εστίασης!

Με το που λειτουργούμε και ανοίγουμε τις πόρτες μας στην πολυπόθητη πελατεία μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά λειτουργικότητάς της μονάδας μας εμπνέοντας σιγουριά στους πελάτες μας με τη ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αυτό μας βοηθά στο να κερδίσουμε τόσο συνεχή ροή κόσμου στο κατάστημά μας όσο και τζίρο. 

 

Σεβόμαστε και προσαρμοζόμαστε στην επιφυλακτικότητα ή και φόβο ακόμη των πελατών μας δείχνοντας ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο σε κάθε μας κίνηση. 

Από την ώρα που κτυπά το τηλέφωνο για μια κράτηση μέχρι και την αποχώρηση του πελάτη μας «κρινόμαστε». Δεν φοβόμαστε αλλά τηρούμε με σιγουριά και υπευθυνότητα τα υγειονομικά μέτρα. Ειδικά στο άνοιγμα, κάποιοι θα κρίνουν και πολύ αυστηρά, στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τους ποιο απαιτητικούς λειτουργώντας με θετική διάθεση αποφεύγοντας αναφορές στον Covid-19 αλλά με επαγγελματισμό, τηρώντας όλα τα μέτρα. Είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση η όλη ροή να είναι ομαλή, ομοιόμορφη και χωρίς εντάσεις και δυσανασχετήσεις από το προσωπικό μας. Όλα αυτά οδηγούν στην ικανοποίηση των πελατών μας η οποία και  κρίνεται ως πρώτος στόχος. 

Επανελέγχουμε την ποσότητα των εκτυπωμένων λιστών μας και αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε κάποιες εκτυπώσεις. Εξετάζουμε τί καταναλώθηκε και επενδύουμε περισσότερο σε αυτά τα είδη.

Ειδικά για τη λίστα κρασιών, όσο καλύτερα είναι εκπαιδευμένο το προσωπικό μας, γνωρίζοντας και υποστηρίζοντας κάθε ετικέτα του καταλόγου τόσο περισσότερα οφέλη θα παρέχει στον πελάτη μας και θα αποφέρει βέβαια στην επιχείρηση μας. 

Παρακολουθούμε την ομοιογενή συμπεριφορά του προσωπικού μας και αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε κάποιες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις. 

Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το Delivery για το προϊόν μας κρατώντας το ως άμεση εναλλακτική λύση σε ένα απευκταίο πισωγύρισμα.