Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Ανδρέας Λαγός

Nomad Chef

Ανδρέας Λαγός Nomad Chef

article main image

Προνοητικότητα & έξυπνος σχεδιασμός: Κλειδί για την αύξηση τζίρου!

Γίνετε προνοητικοί, σχεδιάστε και κινηθείτε έξυπνα. Ένας σωστός προγραμματισμός, σε συνδυασμό με την κατάλληλη επικοινωνία, αποφέρει πωλήσεις. Για το μήνα Μάρτιο, προετοιμάστε έγκαιρα ένα μενού για την 25η Μαρτίου, όπου είθισται η ζήτηση για παραδοσιακό μπακαλιάρο να είναι μεγάλη. Οργανωθείτε με τις προμήθειες αλλά και με το προσωπικό που χρειάζεται για να εξυπηρετήσετε τις μαζικές παραγγελίες χωρίς αναμονή.

 

  • Δημιουργήστε ένα ειδικό μενού που θα φτάσει… στο σπίτι! Ο μπακαλιάρος, όπως και τα συνοδευτικά του (σκορδαλιά πατάτας ή ψωμιού, πατάτες) είναι οικονομικά ως πρώτες ύλες, κάτι που φυσικά δημιουργεί μεγαλύτερο κέρδος. 
  • Διευρύνετε το πελατολόγιο δημιουργώντας νέες γεύσεις. Φτιάξτε κροκέτες ή μπέργκερ μπακαλιάρου.
  • Ενσωματώστε λίγη διασκέδαση στο menu σας και προσφέρετε αποστάγματα, όπως ούζο, τσίπουρο και κρασί και θα πετύχετε εύκολα το crossselling.
  • Δημιουργήστε ένα πρωτοποριακό kit menu με ενσωματωμένες όλες τις πρώτες ύλες και οδηγό για το πώς μπορεί να μαγειρευτεί ο μπακαλιάρος στο σπίτι, για όσους θέλουν να μαγειρέψουν παραδοσιακά στο σπίτι τους.
  • Επικοινωνήστε από τις αρχές του μήνα την επιλογή σας, μέσω του μενού σας, των Social Media, τις εταιρίες delivery και εξασφαλίστε  νωρίς τις παραγγελίες σας για να σχεδιάσετε σωστά τις προμήθειές σας.