Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Μυστικά για Τέλεια Cocktails-on-the-Go

Όλοι γνωρίζουμε ότι η προσφορά έπεται της ζήτησης και πως, αντίστοιχα, η ζήτηση προκύπτει από τις ανάγκες μας. Και ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας επηρεάζονται από σταθερούς, αλλά  και αστάθμητους παράγοντες, οι ανάγκες μας για ψυχαγωγία, κοινωνικότητα και διασκέδαση παραμένουν αμείωτες και σταθερές. Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε η νέα τάση των Cocktails – on -the -Go. Και ενώ, αρχικά, η τάση αυτή, αποτέλεσε μια, κάποια λύση, μετά τη νέα τάξη πραγμάτων, που όλος ο πλανήτης γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει, κατακτώντας, πλέον, όλο και υψηλότερη θέση, στα δημοφιλή κανάλια πωλήσεων της εστίασης.
 
Τα Cocktails-on-the-Go, φαίνεται να είναι η απάντηση για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα after office cocktail, αλλά δεν έχουν το χρόνο, την παρέα, την ξεκούραση και ενδεχομένως τη διάθεση να καθίσουν στο χώρο μας. Επιπλέον, αποτελούν την ιδανική λύση σε ένα χώρο λίγων τετραγωνικών, με μικρή μπάρα, που δεν διαθέτει σάλα για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του.
 
Ας δούμε παρακάτω μερικά tips για τέλεια Cocktails-on-the-Go:
 
  • Εκτός από το ποτήρι μίας χρήσης (από ανακυκλώσιμο υλικό), εφόσον πρόκειται για ατομικό σερβίρισμα, συσκευάζουμε τα Cocktails-on-the-Go σε γυάλινα μπουκάλια, μεταλλικά cans και Tetra Pak συσκευασίες (flasks), όταν πρόκειται για δύο σερβιρίσματα και άνω. Eιδικές ισοθερμικές θήκες, τσάντες, mini boxes, θα διατηρήσουν την κατάλληλη θερμοκρασία κατά τη μεταφορά.
  • Χρησιμοποιούμε μεγάλα blocks, καλής ποιότητας πάγου, ώστε να μην νερώνουν τα cocktails μας .
  • Όταν πρόκειται για συσκευασία πολλών σερβιρισμάτων, προσφέρουμε μαζί και τις ανάλογες γαρνιτούρες σε αεροστεγείς συσκευασίες.
  • Εξοικονομούμε χρόνο και καλύπτουμε τις διατροφικές προτιμήσεις των επισκεπτών μας, προσφέροντας όλα τα low ABV, non-alcohol, pre-batched cocktails,  On-The-Go.
  • Τις συσκευασίες πολλαπλών σερβιρισμάτων (400 ml και άνω), μπορούμε να τις συνδυάσουμε με δημιουργικά kits (ειδικά ποτήρια, σουβέρ, shaker, πάγο) και οδηγίες/ προτάσεις σερβιρίσματος, είτε με ειδικό έντυπο, είτε μέσω QRC. 
  • Τα Cocktails-on-the-go αποτελούν ιδανική ευκαιρία για cross-selling με ειδικές συσκευασίες finger food, ξηρών καρπών, tapas.