Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Early Drinks. Η απάντηση στο νέο ωράριο λειτουργία των καταστημάτων εστίασης.

Τα “Early Drinks” αποτελούν τη διαχρονική, αγαπημένη συνήθεια της Παρασκευής - μετά τη δουλειά για το κλείσιμο της εβδομάδας - αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουμε με τους φίλους και την οικογένειά μας ένα δροσιστικό aperitivo μετά τα ψώνια και τις υπόλοιπες καθιερωμένες δραστηριότητες του Σαββάτου.

 

Η θέσπιση, ωστόσο, του νέου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, θα μπορούσε να την αναγάγει στην πρωταγωνιστική τάση της νέας σεζόν, αφού με την κατάλληλη προώθηση αυξάνουμε την προσέλευση των επισκεπτών και συστηνόμαστε σε νέα κοινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ακολουθούν κάποια tips για την κατάλληλη προώθηση και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

- Φροντίζουμε ο κατάλογός μας να εμπεριέχει αρκετές προτάσεις mocktails (μη αλκοολούχα ποτά, με βάση τους χυμούς φρούτων, το τσάι, τη σόδα κ.α.) και low abv cocktails (με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς και βάσεις όπως vermouth, sherry ή κάποιο κρασί), έτσι ώστε να καλύπτουμε και τις προτιμήσεις των επισκεπτών που δεν καταναλώνουν αλκοόλ.

- Προτείνουμε ως συνοδευτικό για τα aperitivo cocktails (ή αλλιώς pre – dinner) ελαφριά κρύα πιάτα όπως tartare ή carpaccio μόσχου ή σολομού, caprese salad, prosciutto e melone ή κάποια pizza.

earlydrinks.jpg

- Καθιερώνουμε το “Aperitivo Time”, δανεισμένο από την Ιταλική κουλτούρα και προτείνουμε στους επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για φαγητό, ένα ένθετο στον σταθερό μας κατάλογο, το οποίο προτείνει pairing των spritz cocktails με κάποια ορεκτικά ή προεπιλεγμένα menu σε ειδική τιμή.