Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με προτάσεις και σερβιρίσματα, εμπνευσμένα από τη μαγεία των ημερών!

Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επαγγελματίες της εστίασης, μιας και τους δίνεται η ευκαιρία να επιστρατεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες τους με τις δημιουργίες τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

 

Ας δούμε μαζί πως μπορούμε να τελειοποιήσουμε την τέχνη, της κυρίαρχης τάσης του pairing των αποσταγμάτων και των cocktails, με delicatessen πρώτες ύλες και σερβιρίσματα, αφού τα στατιστικά μας δείχνουν πως οι επισκέπτες μας τα τιμούν δεόντως κατά την περίοδο των εορτών.

Premium Spirits

Τα σπάνια αποστάγματα, τα malts και τα παλαιωμένα rums, cognacs και brandies  που κοσμούν την κάβα και τον κατάλογό μας.

Πρόταση Pairing

Tα συνοδεύουμε με premium Βελγικές σοκολάτες, υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο, καπνιστούς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα δαμάσκηνα, χουρμάδες, σύκα κτλ. 

Champagne-& Prosecco – based Cocktails

Τα Kir Royale, Bellini και Mimosa, εντάσσονται στον κατάλογό μας ως Apéritifs, Welcome/ Pre – dinner Drinks, Digestifs και συνοδεύουν άριστα το brunch, ακόμα και το πρωινό. 

Πρόταση Pairing 

Συνδυάζονται ιδανικά  με blinis (μίνι κρέπες), με επικάλυψη sour cream που έχουμε αρωματίσει με ξύσμα λεμονιού και toppings όπως, καπνιστός σολομός, χαβιάρι ή μπρικ, prosciutto, roquefort με φέτες κυδωνιού και καβουρδισμένα φουντούκια.

01.jpg

Festive Cocktails 

Συνθέτουμε με βάση το ρόδι, πέρλες χυμών από φρούτα του δάσους, πουρέ κάστανου και κουκουναριού, παλαιωμένο, βαλσαμικό ξύδι, άγριο μέλι ή μαρμελάδες φρούτων.

Πρόταση Pairing

Δημιουργούμε chutneys με κρεμμύδι, άγρια μανιτάρια, κάστανο, δαμάσκηνα  και μπαχαρικά που χαρίζουν τη γήινη γεύση τους και αναδεικνύουν ιδανικά τα παλαιωμένα τυριά και επιλέγουμε εκλεκτές μουστάρδες με κόκκους πιπεριού για τα αλλαντικά που θα συνθέσουν τα πλατό και τις σαλάτες που θα συνδυάσουμε με τα Festive Cocktails.

Ιδιαίτερα συνοδευτικά 

Ετοιμάζουμε chips πατάτας, λαχανίδας, κολοκύθας και pop – corn που αρωματίζουμε με μαύρη ή λευκή τρούφα και τα προσφέρουμε στους λάτρεις της μπύρας

Σε όλη τη διάρκεια των γιορτινών ημερών, σερβίρουμε το γεμάτο αρώματα, εορταστικό Gluhwein, το ζεστό κόκκινο κρασί που αρωματίζουμε με πορτοκάλι, αστεροειδή γλυκάνισο, κάρδαμο και διακοσμούμε, κατά το σερβίρισμα, με sticks κανέλας και πέρλες ροδιού.

Συμβουλή

Δίνουμε στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους Festive Cocktail στο σπίτι, ετοιμάζοντας το σε αεροστεγή συσκευασία για take away και delivery, ενισχύοντας παράλληλα τις πωλήσεις μας.