Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Δοκιμασμένες Συμβουλές Πριν Το Άνοιγμα Της Εστίασης

Ανεξάρτητα από τα χρόνια λειτουργίας που μετράει η επιχείρησή μας, σε λίγες εβδομάδες κάνουμε νέα αρχή. Αξιοποιούμε το διάστημα που μεσολαβεί και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ακολουθώντας τα πιο κάτω απλά βήματα: 

 

  • Βασιζόμαστε στα στοιχεία πωλήσεων που μας έδωσαν τα Take Away και Delivery, για μεγαλύτερη κερδοφορία, κατά τον σχεδιασμό του νέου καταλόγου. Για παράδειγμα, συνδυάζουμε Top – Selling Cocktails, για τα οποία μας προτιμά ο καταναλωτής με νέες προτάσεις, για ένα touch ανανέωσης.
  • Μειώνουμε τα σερβιρίσματα μας, πετυχαίνοντας μια πιο συντηρητική διαχείριση των οικονομικών μας. Για παράδειγμα, καταργώντας κωδικούς με  υψηλού κόστους πρώτες ύλες.
  • Κάνουμε απογραφή και αξιοποιούμε τις υπάρχουσες πρώτες ύλες, προσαρμόζοντας το νέο μενού μας σε αυτές για περιορισμό φύρας. Για παράδειγμα, δημιουργούμε cocktails με κατεψυγμένους πουρέδες φρούτων που έχουμε αποθηκεύσει από πριν, παρασκευάζοντας οικονομικά σιρόπια - cordials ή μαρμελάδες και ετικέτες αλκοόλ  που έχουμε σε μεγάλο απόθεμα.
  • Εντείνουμε την δραστηριότητά μας στα Social Media, επικοινωνώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας με ελκυστικές φωτογραφίες, ιστορίες και videos ώστε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του κοινού μας .
  • Εκπαιδεύουμε το προσωπικό στα νέα δεδομένα λειτουργίας και σε τεχνικές πωλήσεων. Ετοιμάζουμε ένα ημερήσιο πρόγραμμα καθαρισμού και ενημερώνουμε κάθε πόστο για τα ακριβή καθήκοντά του.