Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

3 τρόποι για να γεμίσει το καφέ-μπαρ σας τις απόκριες.

Όσο πλησιάζει η γιορτή του ξεφαντώματος και του γλεντιού, τόσο πιο καλά προετοιμασμένοι θα πρέπει να είστε ως επιχειρηματίες για να γεμίσετε το καφέ-μπαρ σας! Τις ημέρες της Αποκριάς ο κόσμος συνήθως βγαίνει έξω γιατί θέλει να μεταμφιεστεί και να διασκεδάσει! Οπότε, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να μετατρέψετε τον χώρο σας σε ένα κεφάτο στέκι όχι μόνο για τους θαμώνες, αλλά και για τους νέους πελάτες σας!

 

Πριν ανοίξει λοιπόν το Τριώδιο, οργανωθείτε καλά προγραμματίζοντας όλα τα πάρτι και τα events που θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε στο χώρο σας. Ανοίξτε το ημερολόγιο και σημειώστε τις πιο καίριες ημέρες για πιθανές δράσεις!

Ξεκινήστε με βραδιές καραόκε για να απογειώσετε τη διάθεση των πελατών σας! Για να είναι επιτυχημένη η ενέργεια, χρειάζεται τον απαραίτητο εξοπλισμό και τη σωστή διαφήμιση! Ενισχύστε λοιπόν την προώθησή της, με το να οργανώσετε ακόμα κι έναν διαγωνισμό, χαρίζοντας στον νικητή ένα συμβολικό έπαθλο.

Αφού πραγματοποιήσετε μια ή και περισσότερες πετυχημένες βραδιές καραόκε, συνεχίστε με πάρτι μασκέ! Μέσα σε όλη τη διάρκεια της Αποκριάς μπορείτε να διοργανώσετε δύο-τρία ξεχωριστά πάρτι μασκέ με διαφορετική θεματολογία. Σκεφτείτε λοιπόν δύο-τρία θέματα που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του καταστήματός σας και προσκαλέστε τους φίλους και τους πελάτες σας, προτρέποντάς τους να έρθουν μεταμφιεσμένοι σύμφωνα με το θέμα! Σε αυτό θα βοηθήσουν πολύ και τα κοινωνικά δίκτυα, φιλοξενώντας εικόνες με μεταμφιέσεις και βίντεο με χορευτικά τραγούδια, πριν και μετά από κάθε πάρτι! Επιπλέον, μια άλλη εκδήλωση που θα μπορούσατε να προγραμματίσετε είναι βραδιές με ζωντανή μουσική ή stand-up comedy!

Μια κίνηση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτές τις ημέρες, είναι η καθιέρωση του Happy Hour! Ορίστε μερικές ώρες της ημέρας, όπου όλα τα προϊόντα σας θα είναι σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές. Τα Happy Hours αποτελούν μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για παλιούς και νέους πελάτες!

Τέλος, εντυπωσιάστε με έναν πρωτότυπο και αστείο αποκριάτικο κατάλογο! Δημιουργήστε ειδικά ροφήματα, κοκτέιλ και πιάτα με θέμα τις Απόκριες! Ονόματα μεταμφιέσεων, εθίμων και άλλων παραδόσεων είναι μια απίθανη πηγή έμπνευσης για μοναδικές προτάσεις κατανάλωσης!

Οι Απόκριες μας προκαλούν να σβήσουμε τη μονοτονία και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε γλέντι και αστείες περιπέτειες! Έχοντας αυτό στο νου σας, σκεφτείτε και άλλες ιδέες που θα μεταμορφώσουν το καφέ-μπαρ σας σε έναν χώρο πολυήμερου γλεντιού!