Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

3...2...1! Είναι έτοιμο το bar σας για την αντίστροφη μέτρηση της χρονιάς;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η γιορτινή έξοδος επιβάλλεται! Μετά το δείπνο οι περισσότεροι συνηθίζουν να βγαίνουν σε κάποιο bar για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Είναι το bar σας έτοιμο για εκείνη τη βραδιά; Αναρωτηθείτε και προετοιμαστείτε κατάλληλα.

 

  1. Πρώτα απ’ όλα, ως επιχείρηση bar είναι απαραίτητο να ελέγξετε την κάβα σας και να την προετοιμάσετε. Την πρωτοχρονιά και τις γιορτινές μέρες οι θαμώνες μπορεί να επιλέξουν διάφορα ποτά και φυσικά κατά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς να παραγγείλουν σαμπάνια όπως είναι και το έθιμο. Εμπλουτίστε το μενού σας με εορταστικές επιλογές ποτών και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας! Δημιουργήστε μια ποικιλία από ζεστά κρασιά με μπαχαρικά, ζεστά κοκτέιλς, και διάφορα ποτά ενισχυμένα με μυρωδικά και μπαχαρικά. Ενδεικτικά προτείνετε μερικά ποτά όπως EggNog, Apple Spiced Cider, Blizzard Cocktail, Cinnamon Rum, Λικέρ από ρόδι, Grog Bordelais και Glühwein. Φτιάξτε ακόμα και δικές σας γεύσεις με δικά σας ονόματα με τη σημαντική συμβολή βέβαια των bartender σας.  Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για εορταστικά ποτά που συνήθως έχουν έντονη γέυση των Χριτουγεννιάτικων μπαχαρικών όπως κανέλλα και γαρύφαλλο! Φροντίστε λοιπόν για την ποικιλία των ποτών ώστε να μείνουν όλοι οι πελάτες σας ικανοποιημένοι. 
  2. Σκεφτείτε δημιουργικά για να φτιάξετε πρωτότυπα σφηνάκια και κεράσματα για εκείνο το βράδυ. Δωράκια και μικρά συνοδευτικά με τα ποτά θα κερδίσουν την εύνοια των πελατών σας και θα «ανεβάσετε» κι άλλο  τη διάθεσή τους!
  3. Έπειτα, δώστε μεγάλη σημασία στο χώρο και στη διακόσμηση. Ανάλογα με την αισθητική του μαγαζιού σας επιλέξτε τον κατάλληλο στολισμό για να υποδεχθείτε με γιορτινή ατμόσφαιρα τον καινούργιο χρόνο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος νιώθει πολύ όμορφα σε ένα ωραίο περιβάλλον με χαρούμενο και κομψό στολισμό!
  4. Ως γνωστόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επικρατεί συνωστισμός στα περισσότερα μαγαζιά και πολλές φορές αυτό προκαλεί περίεργη ατμόσφαιρα. Με έναν καλό εξαερισμό μπορείτε όμως να διατηρήσετε σε πολύ καλά επίπεδα την ατμόσφαιρα στο χώρο σας αποφεύγοντας έτσι κάθε πιθανή δυσφορία των πελατών σας.
  5. Τέλος, για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και κυρίως για να περάσουν υπέροχα οι πελάτες σας εκείνο το βράδυ οφείλετε να είστε προσεκτικοί με τις κρατήσεις. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες του χώρου σας ώστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε κρατήσεις για παραπάνω άτομα απ’ ό,τι χωρούν άνετα στο bar σας. Αποφύγετε να κάνετε παραπάνω κρατήσεις εφόσον ο χώρος σας δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό αυτό. Για να δημιουργήσετε μια πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα στο bar σας δεν αρκεί μόνο η διακόσμηση και τα ωραία ποτά, αλλά και η άνεση που προσφέρεται στον κάθε πελάτη για να γιορτάσει και να χορέψει ελεύθερα χωρίς να νιώθει πιεσμένος!