Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ξενοδοχείο: Έξυπνα tips για να γίνετε ο αγαπημένος προορισμός του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο!

Οι ολιγοήμερες αποδράσεις και εξορμήσεις είναι πάντοτε στις πρώτες θέσεις της λίστας προτεραιοτήτων για το Σαββατοκύριακο πολλών ανθρώπων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποζητούν λίγη χαλάρωση, ηρεμία και καλοπέραση σε κοντινούς προορισμούς για να ανανεωθούν και να αναζωογονηθούν! Πόσο μάλλον την περίοδο των γιορτών που δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν το κατάλληλο κατάλυμα για να περάσουν το ρεβεγιόν τους!

 

Εάν έχετε επιχείρηση ξενοδοχείου πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα Σαββατοκύριακα των γιορτών και όσα θα ακολουθήσουν και να εφαρμόσετε μερικά tips που θα σας κάνουν να είστε ο πιο αγαπημένος προορισμός!

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε πακέτα προσφορών για διήμερα και τριήμερα. Τα πακέτα μπορούν  να περιλαμβάνουν έκπτωση στη διαμονή ή δωρεάν διατροφή ή πρωινό, ακόμα και εκπτώσεις σε παιδιά ή δωρεάν η μία διανυκτέρευση. Αποκτήστε συνεργασίες με διάφορες ιστοσελίδες με προσφορές για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις και τις προτάσει σας και να απευθυνθείτε σε ένα μεγαλύτερο κύκλο ανθρώπων. Ειδικά για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προγραμματίστε ειδικές προσφορές για να προσελκύσετε τους πελάτες  να προτιμήσουν να κάνουν ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο σας!

Επίσης ανάλογα με την περιοχή που είναι το ξενοδοχείο σας και τις δυνατότητές της σκεφτείτε να προσφέρετε τρόπους εναλλακτικού τουρισμού μέσα από συγκεκριμένες δραστηριότητες στην περιοχή ώστε να φτιάξετε μια όμορφη πρόταση για ολιγοήμερη απόδραση που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες σας! Συνεργαστείτε με τοπικούς παράγοντες για να εξασφαλίσετε προσφορές μόνο για τους πελάτες σας ώστε να φτιάξετε ένα ελκυστικό πρόγραμμα. Κάντε οργανωμένες προτάσεις για την περιήγηση των πελατών σας όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε τριγύρω μέρη δωρεάν ή σε πολύ οικονομικές τιμές! Εάν επίσης στην περιοχή σας έχετε διάφορα εορταστικά έθιμα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτείνετε στους πελάτες σας μερικές δράσεις για να γνωρίσουν την παράδοση του τόπου!

Μη διστάσετε να επενδύσετε σε online διαφήμιση μέσω social media. Η διαφήμιση μέσω αυτών των μέσων και γενικά στο διαδίκτυο είναι υψηλής απόδοσης και μπορεί να επικοινωνήσει με πελάτες  σε κάθε γωνιά της χώρας. Η γνωστοποίηση της επιχείρησής σας και όλων αυτών που δύναται να προσφέρει, γίνεται με επιτυχία με διαδικτυακό τρόπο. Φωτογραφίες, βίντεο, προβολή μερικών δραστηριοτήτων, προώθηση της ομορφιάς της περιοχής καθώς και εικόνες με εορταστικές εκδηλώσεις ή γεγονότα, μπορούν να ανεβαίνουν καθημερινά στους social λογαριασμούς σας και να κρατάτε έτσι ενήμερους τους φίλους σας αλλά και τους μελλοντικούς σας πελάτες για όσα συμβαίνουν ή όσα πρόκειται να συμβούν! Ειδικά για τις μέρες του ρεβεγιόν προβάλετε μέσω των διαδικτυακών καναλιών σας ελκυστικές φωτογραφίες από τα εορταστικά μενού, το στολισμό του ξενοδοχείου, ή και εικόνες που περιγράφουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα του χώρου σας καθώς και της ευρύτερης περιοχής! Προωθήστε με ευφάνταστο τρόπο μέσα από τις εικόνες σας τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και δημιουργήστε στους πελάτες την αίσθηση και τη διάθεση που θα έχουν αν κάνουν μαζί σας ρεβεγιόν!

Απαραίτητα στοιχεία για μια επιτυχημένη λειτουργία και ποιοτική άνοδο της επιχείρησης είναι φυσικά η διατήρηση μερικών κανόνων και απόλυτου επαγγελματισμού. Η ευγένεια, η καθαριότητα, η άνεση, ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα με κέρασμα και με την προσφορά εορταστικών γλυκών ή ίσως και σαμπάνιας, το έγκαιρο check in, η άψογη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη είναι τα πιο βασικά προτερήματα και απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός ξενοδοχείου. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με τα βασικά και πλέον κομφόρ και παροχών, με πελατοκεντρική αντίληψη,  καθώς και με μια οικονομική πολιτική value for money.

Κάντε λοιπόν τις αποδράσεις του ρεβεγιόν και του κάθε Σαββατοκύριακου αξέχαστες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και θα δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει και τα δωμάτιά σας να γεμίζουν!