Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ξενοδοχείο-Ενοικιαζόμενα Δωμάτια: 5 tips για να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε τακτικούς επισκέπτες!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και η θερινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Πόσο έτοιμο είναι το ξενοδοχείο ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σας για να υποδεχτούν τους πελάτες σας; 
Παρακάτω σας αναφέρουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας, να αυξήσετε την πελατεία σας και συνεπώς το τζίρο σας!

 

Ανανέωση Τώρα!
Ένα ολοκαίνουργιο καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τι καλύτερο από το να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με έναν ανανεωμένο χώρο που θα φτιάξει τόσο τη διάθεση των επισκεπτών σας όσο και τη δική σας και των υπαλλήλων σας. Περιποιηθείτε ιδιαίτερα το χώρο της υποδοχής μιας και είναι η πρώτη εικόνα που θα έχουν οι επισκέπτες από εσάς. Καλωσορίστε τους με ένα κέρασμα και φυσικά με το καλύτερό σας χαμόγελο.

Χρώμα
Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσατε να ανανεώνατε τη συνολική εικόνα του χώρου σας προτιμώντας νέα χρώματα που να ταιριάζουν με την τοποθεσία και το στυλ του ξενοδοχείου σας. Όμως, αν δεν έχετε τη δυνατότητα για ολική ανανέωση κάντε την σε καίριους χώρους, όπως αυτόν της υποδοχής και σε άλλους κοινόχρηστους που θα δώσουν μια άλλη νότα στην επιχείρησή σας.

Κλινοσκεπάσματα/ Εξοπλισμός/Διακόσμηση
Ανάλογα με το budget σας μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές που αφορούν στα παραπάνω. Καθιερώστε ένα στυλ και ακολουθήστε το χρωματικά και στιλιστικά. Η αρμονία και η αφαιρετική διάθεση είναι σίγουρα στα συν της διακόσμησης. Αναζητήστε λύσεις στο διαδίκτυο η ποικιλία προτάσεων και ιδεών είναι μεγάλη και εύκολα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας.  

Παροχές: Γεύματα- Events
Η ανανέωση μπορεί να περάσει και στις γεύσεις που προσφέρετε. Εμπλουτίστε τα προσφερόμενα γεύματα με φρέσκα φρούτα & λαχανικά εποχής και αναδείξτε τις γεύσεις του τόπου σας. Η ποικιλία και η ποιότητα πρέπει να είναι οι κατευθυντήριες γραμμές σας όσον αφορά τις προμήθειες σας.

Επίσης, λάβετε υπόψη τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του κοινού. Συμπεριλάβετε στα γεύματά σας γεύσεις με στέβια, εναλλακτικές για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, διατροφικές επιλογές πλούσιες σε Super Foods και γενικά προτάσεις με βιολογική κατεύθυνση που προτιμώνται ολοένα και περισσότερο.

Διοργανώστε events που θα ενισχύσουν το αίσθημα της φιλικής διάθεσης στους πελάτες σας. Το barbeque είναι μια όμορφη λύση που συνδυάζει τις νόστιμες γεύσεις με το γλέντι και τη χαλαρή διάθεση των διακοπών. 

Φιλοξενία, χαμόγελο, ποιότητα στις παροχές σας και διάθεση για καλή δουλειά είναι τα κύρια συστατικά για μια επιτυχημένη σεζόν. Καλές δουλειές!