Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

4 σημεία-κλειδιά για επιτυχημένη γιορτινή σεζόν!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι ώρα να προετοιμάσετε το πλάνο της επιχείρησής σας για την εορταστική περίοδο. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι ελπιδοφόρα για το τζίρο σας μιας και οι αγορές για το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα για αγαπημένα πρόσωπα δύσκολα παρακάμπτονται παρά τις οικονομικές δυσκολίες!

 

Ας δούμε 4 τρόπους που μπορούν οι γιορτινές μέρες να “φωτίσουν” την επιχείρησή σας περισσότερο:

1. Γιορτινή διακόσμηση που… ξεχωρίζει!
Φτιάξτε από νωρίς τη διάθεση των πελατών σας, στολίστε το χώρο σας πάντα με στυλ και ταιριαστό ύφος ανάλογα με αυτό της επιχείρησής σας. Στο διαδίκτυο θα βρείτε σίγουρα ιδέες που σας ταιριάζουν και μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και μόνοι σας. Φέτος κάντε τη διαφορά και αν το είδος της επιχείρησής σας το επιτρέπει ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο concept, πχ ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά, και δώστε ενεργό ρόλο στους υπαλλήλους σας που μπορούν να είναι ντυμένοι ανάλογα και να κάνουν εκπλήξεις και δώρα στους πελάτες σας.

2. «Κεράστε» χαρά και νοστιμιές!
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης, θαλπωρής και αναμνήσεων. Καλωσορίστε τους πελάτες σας με ένα ζεστό ρόφημα και λιχουδιές που θα τους θυμίσουν τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα. Σίγουρα το να δείξετε το ανθρώπινο πρόσωπό σας θα τους τραβήξει.

3. Δώρα γιορτινά!
Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνονται, γι’ αυτό φροντίστε να επιβεβαιώσετε τον κανόνα! Διοργανώστε online αλλά και offline διαγωνισμούς και βάλτε τους πελάτες σας στο κλίμα των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο.

4. Προσφέρετε χαρά και σε άλλους!
Τονίστε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της επιχείρησής σας και βοηθήστε όσο μπορείτε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Το μοίρασμα της βοήθειας δεν μεταφράζεται σε τζίρο, όμως αποτελεί σπουδαίο βήμα απόδειξης της ανθρώπινης πλευράς της επιχείρησής σας, το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε και στους πελάτες σας.

Καλή γιορτινή σεζόν!