Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Θέατρο: Η συντροφιά των γιορτών για πολλούς! Προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Οι παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής αποτελούν πάντοτε εξαιρετικές προτάσεις εξόδου και ψυχαγωγίας. Κατά την περίοδο των γιορτών, είναι πολλοί εκείνοι που προτιμούν την έξοδο στο θέατρο για να διασκεδάσουν. Επίσης, για κάποιους το θέατρο κατά τις γιορτινές ημέρες αποτελεί τη συντροφιά τους, επομένως ο ρόλος του θεάτρου είναι πολύ σημαντικός. 

 

Πώς θα προετοιμάσετε κατάλληλα το χώρο σας για να υποδεχθείτε τους επισκέπτες σας; 

Γιορτινή διακόσμηση.

Το γιορτινό πνεύμα είναι πολύ δυνατό και υπάρχει σε όλες τις επιχειρήσεις, τους δρόμους, τα σπίτια. Οπότε ένας χώρος τέχνης έχει τη δυνατότητα πολύ δημιουργικά να το ενσωματώσει και να το εκδηλώσει με μια ανάλογη διακόσμηση. Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να βάλετε λαμπάκια σε διάφορα γυάλινα βάζα για να δημιουργήσετε όμορφο φωτισμό ή να στολίσετε με Χριστουγεννιάτικες μπάλες μερικές γωνιές του χώρου. Αποφύγετε τις υπερβολές, δώστε απλά και κομψά τον γιορτινό τόνο που χρειάζεται.

 

Κέρασμα καλωσορίσματος.
Ένας όμορφος τρόπος για να βάλετε τους επισκέπτες του θεάτρου σας στο γιορτινό κλίμα είναι το κέρασμα. Δείγμα φιλοξενίας και ευγένειας. Κεράστε τους χριστουγεννιάτικα γλυκά (πχ. Κουραμπιεδάκια, μελομακάρονα κτλ) αλλά και λικέρ ή ζεστό τσάι για να νιώσουν άνετα και ευχάριστα.

Δώρο έκπληξη!
Γιορτές και τα δώρα συνηθίζονται! Σίγουρα θα τους ξαφνιάσετε πολύ ευχάριστα αν τους εκπλήξετε με μικρά καλαίσθητα δωράκια πχ γούρια, διακοσμητικά, στολίδια. Εάν πρόκειται ειδικά για παιδικό θέαμα  οι επιλογές δώρων για τους μικρούς φιλότεχνους θεατές είναι πολλές!

Πάρτι!
Τέλος, μια πολύ γιορτινή και υπέροχη ιδέα είναι να οργανώσετε κάποιες ημέρες των γιορτών που θα επιλέξετε με τους καλλιτέχνες του θεάτρου, ένα πάρτι ή ένα event μετά την παράσταση. Έτσι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να κάτσει ακόμα λίγο στο χώρο σας, να διασκεδάσει και να χαρεί διπλά για την επίσκεψή του στο θέατρό σας.