Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Θέλετε να μετατρέψετε το Café σας σε hot spot; Μάθετε πώς!

Για να ξεκινήσετε με την υλοποίηση αυτού του σχεδίου σκεφτείτε τα εξής:

Διακόσμηση: Η διακόσμηση του χώρου σας ανταποκρίνεται σε ένα στέκι hot spot; Δημιουργεί ωραία αίσθηση στους πελάτες σας; Κάντε μια έρευνα σε μέρη που είναι must στο εξωτερικό ή και στην πόλη που έχετε την επιχείρησή σας και παρατηρήστε τι διαφορετικό υπάρχει στο σχεδιασμό του χώρου, στις επιλογές των χρωμάτων και στα έπιπλα αυτών των Café. Συμβουλευτείτε έναν διακοσμητή και ανανεώστε το χώρο σας σωστά. Με αυτό το βήμα θα θέσετε τη βάση, για να δημιουργήσετε ένα νέο hot spot στην περιοχή σας.

Καθαριότητα: Η καθαριότητα σε κάθε επαγγελματική στέγη είναι όλη η αρχοντιά και θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και με απόλυτη πειθαρχία και συνέπεια. Ένας ωραίος χώρος και φιλόξενος, καθορίζεται από την καθαριότητα και την τάξη του. Δώστε  ιδιαίτερη προσοχή στις τουαλέτες και στην κουζίνα όπου αδιαμφισβήτητα είναι τα κυριότερα μέρη που θα πρέπει να λάμπουν και να εκπέμπουν καθαριότητα!

Προϊόντα: Η ποιότητα των προϊόντων σας είναι καλή; Δίνετε μεγάλη σημασία στο να διαθέτετε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς; Δεν αρκεί μόνο να έχετε εντοπίσει τον καλύτερο καφέ ή τα καλύτερα κουλουράκια αλλά οφείλετε συνεχώς να ερευνάτε για νέα προϊόντα που θα σας επιφέρουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ποιότητας και κόστους. Ο πελάτης που θα έρθει στον χώρο σας θα δώσει μεγάλη σημασία στην ατμόσφαιρα σίγουρα αλλά και στο προϊόν που θα καταναλώσει. Μη διστάσετε να κάνετε μια έξυπνη αξιολόγηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από τους πελάτες σας, ώστε να έχετε άμεση και αντικειμενική εικόνα

Ασφάλεια: Ένας πελάτης για να γίνει θαμώνας και να θεωρήσει την επιχείρησή σας ως hot spot χρειάζεται να νιώσει ασφαλής. Διαμορφώστε το χώρο σας με τέτοιο τρόπο για να τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας. Επίσης, επιδιορθώστε άμεσα τυχόν ζημιές ή φθορές και να είστε πολύ επιμελείς με τη συντήρηση του χώρου σε όλα τα επίπεδα. Αν κάτι έχει χαλάσει αντικαταστήστε το αμέσως είτε είναι προϊόν, είτε είναι έπιπλο. Κανένας καταναλωτής δε νιώθει ασφάλεια κάπου που εντοπίζει την όποια παρατυπία, πρόχειρη αντιμετώπιση ή γενικώς ατασθαλία.

Σίγουρα, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα το café σας δεν θα ανήκει στα συνηθισμένα café! Θυμηθείτε ότι ένα hot spot προσφέρει στις καλύτερες δυνατόν τιμές όλα τα παραπάνω για να πετύχει την ευεξία και την ευχαρίστηση των θαμώνων του.