Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Θερινό σινεμά: εξοπλιστείτε και υποδεχθείτε τους

Η πιο μέτρια ταινία κάτω από τα αστέρια, μπορεί να γίνει η πιο ωραία καλοκαιρινή εμπειρία για τους επισκέπτες του θερινού σινεμά σας. Η πιο καλή ταινία όμως, σε ένα θερινό σινεμά που δεν είναι έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του, μπορεί να τους αφήσει κακές εντυπώσεις. Πώς πρέπει να είναι ένα θερινό σινεμά για να υποδεχθεί τους επισκέπτες τους και να είναι μια θαυμάσια καλοκαιρινή εμπειρία για αυτούς; 

 

·         Τεχνικά άψογοι
Μπορεί οι επισκέπτες σας να σας προτιμούν για τον ρομαντισμό της υπόθεσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τεχνικά πρέπει το θερινό σινεμά σας να είναι μέτριο. Φροντίστε ώστε η εικόνα και ο ήχος να είναι αξιοπρεπείς και ελέγξτε πολλές φορές πριν ανοίξετε, ότι όλα δουλεύουν ρολόι!

·         Η καθαριότητα του χώρου
Ο χώρος του θερινού σινεμά πρέπει να είναι καθαρός και περιποιημένος. Πρέπει τα τραπεζάκια και οι καρέκλες να είναι καλά συντηρημένα και καθαρά. Αντιλαμβάνεστε ότι μιας και βρίσκονται έξω, είναι πολύ πιθανό να σκονίζονται και να λερώνονται πιο εύκολα. Ακόμη, καλό θα είναι να περιποιηθείτε τον χώρο βάζοντας γλάστρες με πολύχρωμα λουλούδια περιμετρικά. Νυχτολούλουδο να μην ξεχάσετε και γιασεμί. Γιατί όχι και κρεμαστές γιρλάντες με πολύχρωμες λάμπες. Όλα αυτά κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ειδυλλιακή!

·         Κεράκια στα τραπεζάκια
Φροντίστε σε κάθε τραπεζάκι να έχετε και από ένα κερί αρωματικό. Ο ρομαντισμός είναι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο στο θερινό σινεμά.

·         Εντομοαπωθητικό σπρέι και «φιδάκια»
Μια πολύ έξυπνη κίνηση είναι να εφοδιαστείτε εντομοαπωθητικό σπρέι και εντομοαπωθητικά φιδάκια ή κεριά κιτρονέλλας. Ενημερώστε τους επισκέπτες του σινεμά ότι έχετε τη δυνατότητα να τους απαλλάξετε από κουνούπια και άλλα έντομα. Φυσικά και θα πρέπει να έχετε φροντίσει για τη γενικότερη απεντόμωση του χώρου, ωστόσο αυτή δεν πιάνει σε ό,τι έχει να κάνει με τα κουνούπια και τις σκνίπες.

·         Τρώμε και πίνουμε βλέποντας ταινία
Το ποπκορν, οι ξηροί καρποί ή κάποια άλλα σνακς είναι ό,τι πρέπει για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε όμως να το πάτε και ένα βήμα παρακάτω, βάζοντας menu στο τραπέζι. Το menu του θερινού σινεμά μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους finger food ή μικρά σαντουιτσάκια. Όχι περίπλοκα πιάτα που απαιτούν να κάθετε κανείς κανονικά στο τραπέζι για να φάει. Στο θερινό σινεμά εστιάζουμε στην ταινία και όχι στο φαγητό. Φυσικά και μπορείτε να σερβίρετε κάθε είδους αναψυκτικά, ποτά, μπίρες, κρασί… γιατί όχι και cocktails αν έχετε τη δυνατότητα να πάρετε έναν ειδικό του είδους.