Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Από chef σε chef: 3 συμβουλές για μια επιτυχημένη χρονιά!

Οι γιορτές πέρασαν και άφησαν μια γλύκα επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και αλλαγές για να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον «πήχη» της επιτυχίας. Το Δειπνοσοφιστήριον με την εμπειρία του στον χώρο της εστίασης κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ανασυγκροτεί και αναδιαμορφώνει τους στόχους του για την νέα χρονιά.

 

Μοιραζόμαστε μαζί σας τα 3 πιο δυνατά σημεία αναδιοργάνωσης για σίγουρη επιτυχία στον «χώρο των γεύσεων».

1. Επιλογή άριστης πρώτης ύλης. Ακόμα και ο πιο πεπειραμένος chef δεν μπορεί να δημιουργήσει γευστικά πιάτα αν η πρώτη ύλη δεν είναι άριστη. Επιλέξτε λοιπόν όχι «περίεργα» υλικά για να δημιουργήσετε «περίεργες» συνταγές, αλλά υλικά ποιοτικά που θα σας οδηγήσουν στη σίγουρη επιτυχία ενός πιάτου. Στα METRO Cash & Carry θα βρείτε την ποικιλία και την ποιότητα που χρειάζεστε σε ασυναγώνιστες τιμές.

2. Εκπαίδευση. Οργανώστε επιμορφωτικά σεμινάρια για το προσωπικό σας, ανεξάρτητα από το αν είναι έμπειρο ή όχι. Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση αποτελεί ατού για το εστιατόριό σας. Ενδεικτικές θεματικές ενότητες τέτοιων σεμιναρίων μπορεί να είναι: τα μυστικά της σωστής εξυπηρέτησης, η αντιμετώπιση απαιτητικών πελατών, καταστάσεις κρίσης και σωστή διαχείριση.

3. Εξέλιξη και αισιόδοξη ματιά. Αναδιοργανώστε το μενού σας, μη φοβηθείτε να αφαιρέσετε πιάτα που δεν ήταν στις δημοφιλέστερες επιλογές των πελατών σας. Κρατήστε τη σπεσιαλιτέ σας, εξελίξτε τη και διαφημίστε τη ως το δυνατό σημείο του εστιατορίου σας για να προσελκύσετε και νέους πελάτες.

 

Με 3 απλές αλλά ουσιαστικές συμβουλές τονώστε εστιατόριο σας ακόμα περισσότερο το 2018!

Καλή επιτυχία!

Τμήμα Operations

Δειπνοσοφιστήριον Catering

dipnosofistirion-catering-logo.jpg