Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Απόκριες: Μια στάση στην κάβα επιβάλλεται! Αναδείξτε την κάβα σας, τις ημέρες του γλεντιού.

Οι απόκριες πλησιάζουν, για τους περισσότερους αυτή η περίοδος του χρόνου έχει ταυτιστεί με το ξεφάντωμα, τις μεταμφιέσεις, τα πάρτι και την ολονύχτια διασκέδαση. Μια στάση στην κάβα της γειτονιάς είναι χρήσιμη για ανεφοδιασμό στα απαραίτητα και επομένως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξετε την επιχείρησή σας. 

 

 1. Δημιουργήστε χρήσιμες προτάσεις δώρων.
  Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν γρήγορες και πλήρεις λύσεις για δώρα λίγο πριν το πάρτι που έχουν καλεστεί ή που διοργανώνουν. Δημιουργήστε καλάθια με ποτά, ξηρούς καρπούς, σοκολατάκια και στολίστε τα αποκριάτικα με μάσκες, κορδέλες κτλ Η ωραία εμφάνιση θα τους τραβήξει την προσοχή και το περιεχόμενο θα καλύψει τις ανάγκες τους. Ο καλύτερος συνδυασμός!

 2. Διακοσμήστε την επιχείρησή σας κατάλληλα.
  Είναι όμορφο να διατηρείτε στο μαγαζί σας ένα στιλιστικό προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και το οποίο να μεταβάλλεται ανάλογα με την εκάστοτε περίοδο (Χριστούγεννα, Πάσχα, απόκριες κτλ).
  Βέβαια, ο χρυσός κανόνας του «Παν μέτρον άριστον» είναι αυτός που πρέπει να τηρείται, για το να έχετε ένα σωστό αισθητικά αποτέλεσμα.

 3. Διαγωνισμοί και εκπλήξεις που αυξάνουν τις πωλήσεις σας. 
  Οι διαγωνισμοί και τα δώρα αυξάνουν το ενδιαφέρον του κοινού και ταυτόχρονα ωφελούν κατά πολύ τον τζίρο σας. Αν έχετε προφίλ στα social media, μπορείτε να διοργανώσετε γιορτινούς διαγωνισμούς και να ωθήσετε τους fans σας να παίξουν και να κερδίσουν όμορφα δώρα. Όσον αφορά στο κατάστημα, μπορείτε σε τακτικούς πελάτες ή σε όσους αγοράζουν από τα «αποκριάτικα» έτοιμα δώρα να κάνετε εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές.

Οι απόκριες είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να «κινηθεί» η επιχείρησή σας. Αξιοποιήστε τη  είτε ακολουθώντας τις παραπάνω προτάσεις, είτε βρίσκοντας δικές σας που ταιριάζουν γάντι στην επιχείρηση σας.