Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Back to school: Ευκαιρία για να αυξηθεί ο τζίρος του mini market σας!

Η περίοδος των διακοπών σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική σεζόν θα ξεκινήσουν! Αυτή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αυξήσετε την πελατεία σας.

 

Πώς; Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους!

Δημιουργήστε στο κατάστημά σας μια γωνιά με θέμα “Back to school, όπου οι πελάτες σας θα μπορούν να βρουν όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη, ώστε να διευκολύνετε τις αγορές τους.

Τα προϊόντα που παραδοσιακά σημειώνουν αυξημένη ζήτηση πριν αρχίσουν τα σχολεία είναι τα δημοφιλή και απαραίτητα σχολικά όπως τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόροι, μολύβια και στυλό. Άλλα χρήσιμα είδη που αγοράζουν οι γονείς είναι τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά, όπως τα χαρτομάντιλα, καθώς και χρήσιμα είδη, όπως παγούρια, τσάντες για το κολατσιό, κλπ.

Ωστόσο, ζήτηση έχουν και προϊόντα που χρησιμεύουν και στους γονείς για την προετοιμασία για την ημέρα που θα χτυπήσει το κουδούνι. Τέτοια είναι τα απορρυπαντικά για τη φροντίδα των ρούχων, και φυσικά νόστιμα προϊόντα για το πολύτιμο πρωινό και τα γεύματά τους των παιδιών, που τα βοηθούν να ανταπεξέρχονται στο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμά τους.

Δημιουργήστε λοιπόν ένα σημείο στο mini market σας με concept το σχολείο που θα εμπεριέχει όλα τα παραπάνω και βοηθήστε τους πελάτες σας να «θυμηθούν» να αγοράσουν όσα χρειάζονται. Χρησιμοποιήστε ταμπελάκια με όμορφη εικαστική προσέγγιση και έξυπνα σλόγκαν που θα τους κάνουν να ταυτιστούν και σίγουρα θα κερδίσετε το χαμόγελο και την εύνοιά τους!

Με μια σωστή διάταξη δύσκολα θα μείνει κάτι έξω από το καρότσι τους.