Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Bar-Café: Girls Night out! Είστε έτοιμοι για την ημέρα της γυναίκας;

Η πιο γυναικεία μέρα του χρόνου έφτασε και σίγουρα η βραδινή έξοδος είναι στο πρόγραμμα. Το café-bar σας είναι από τις επιχειρήσεις που προτιμώνται από τις γυναικείες παρέες για να περάσουν καλά, να ξεσκάσουν και να τιμήσουν την ημέρα τους με τις φιλενάδες τους. 

 

Λάβετε τα μέτρα σας για να τις εντυπωσιάσετε!

1.  Διακόσμηση με… άρωμα γυναίκας
Φροντίστε να δώσετε στο χώρο το ύφος που αρμόζει σε αυτή τη βραδιά. Λουλούδια, μπαλόνια, ροζ αποχρώσεις, girly μουσική είναι μερικές μόνο ιδέες. Προτιμήστε τις minimal τακτικές για να αποφευχθούν οι υπερβολές.

2.  Διαμορφώστε τον κατάλογό σας λόγω της ημέρας
Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και βρείτε ιδιαίτερες ονομασίες για τα ποτά και τα ροφήματά σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο τις top 10 γυναίκες όλων των εποχών και αντιστοιχείστε τις προτάσεις του καταλόγου σας. 

3.  Βγάλτε πρόγραμμα διασκέδασης
Δημιουργήστε από πριν το πρόγραμμα της βραδιάς, μην τις αφήσετε να βαρεθούν. Μια καλή και πολύ διασκεδαστική τακτική είναι το καραόκε που θα τις βοηθήσει να χαλαρώσουν μετά τη γεμάτη ημέρα τους και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Δείξτε τον social media χαρακτήρα σας και φερθείτε διπλά έξυπνα. Διοργανώστε διαγωνισμό ζητώντας τους στις φωτογραφίες που θα «ανεβάσουν» κατά τη διάρκεια της βραδιάς στα social media να βάλουν την τοποθεσία (δηλαδή την επιχείρησή σας) και μία τυχερή στο τέλος της βραδιάς θα κερδίσει το κέρασμά σας.

4.   Εκπλήξτε τις!
Γιορτή χωρίς δώρο δεν γίνεται, γι’ αυτό προνοήστε και προσφέρετέ τους αναμνηστικά δωράκια που θα τους θυμίζουν την τέλεια αυτή βραδιά. Ένα λουλούδι, ένα cd με την playlist της ημέρας ή ακόμα και η φωτογραφία της παρέας τους επεξεργασμένη, θα τις ευχαριστήσει ιδιαίτερα!