Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Bar σε ταράτσα ξενοδοχείου: Aναδείξτε τα ατού σας & αυξήστε την πελατεία σας!

Οι καλοκαιρινές βραδιές απαιτούν δροσερά ποτά και καλή παρέα και επειδή για τους περισσότερους οι διακοπές αργούν ακόμη, πολλοί είναι εκείνοι που επιζητούν ευκαιρίες «δροσιάς» στην πόλη! Ένας από τους δημοφιλής προορισμούς για διασκέδαση πέρα από τα συνοικιακά bar και τα παραλιακά μαγαζιά είναι τα bar στις ταράτσες ξενοδοχείων!

 

Αξιοποιήστε λοιπόν το ατού σας έναντι των άλλων και ξεχωρίστε! Παρακάτω ετοιμάσαμε 5 tips για να αυξήσετε την πελατεία σας.

1. Θέα & Διακόσμηση
Ένα από τα πιο σημαντικά ατού που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες από την ταράτσα του ξενοδοχείου σας είναι η θέα, ένα στοιχείο στο οποίο δεν μπορείτε να επέμβετε ιδιαίτερα. Ωστόσο, μπορείτε να την αναδείξτε μέσω της διακόσμησής που θα επιλέξετε. Προτιμήστε στη διακόσμησή σας να δώσετε έμφαση στο φωτισμό με καλοκαιρινή αύρα, πχ κεράκια και φαναράκια. Αν ο χώρος και το στυλ του bar σας το επιτρέπει, μπορείτε να προσθέσετε συμμετρικά κομμάτια από λευκά πανιά που θα ανεμίζουν με το καλοκαιρινό αεράκι και θα δίνουν μια νησιώτικη αίσθηση. Αν ανήκετε στα ξενοδοχεία που διαθέτουν πισίνα στο roof garden τότε έχετε ένα ακόμη ατού που θα σας ωφελήσει! Τέλος, φροντίστε να μην καλύπτεται ο ωφέλιμος χώρος με αντικείμενα! 

2. Άνεση
Συνήθως η έξοδος για ποτό έχει συνδεθεί με χορό και ορθοστασία, στην περίπτωσή σας όμως, η άνεση είναι ως επί το πλείστον το ζητούμενο. Όλο αυτό το concept απαιτεί χαλάρωση και έτσι άνετα καθίσματα, καναπέδες, μεγάλα μαξιλάρια και φυσικά σκαμπό γύρω από το bar είναι must. Όσο πιο άνετα τόσο καλύτερα!

3. Ποτό - Φαγητό - Εξυπηρέτηση
Φυσικά τα προσφερόμενα προϊόντα, δηλαδή τα ποτά και τα finger foods που τα συνοδεύουν, αλλά και η εξυπηρέτηση είναι σημεία κλειδιά της επιτυχίας και της προσέλκυσης νέων πελατών. Αναζητήστε στο διαδίκτυο νέες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες συμβουλές και tips για δροσιστικά cocktails! Επίσης, προτιμήστε γεύσεις που μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά τα καλοκαιρινά ποτά σας, όπως spring rolls λαχανικών, ντιπ με δροσιστικές σως και sticks λαχανικών. Τέλος, το χαμόγελο και η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι απαραίτητο συστατικό επιτυχίας!

4. Μουσική
Η μουσική είναι ακόμα ένας παράγοντας που θα μεταμορφώσει το χώρο σας σε καλοκαιρινή όαση. Επιλέξτε το είδος της μουσικής που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ της επιχείρησής σας και μείνετε συντονισμένοι στον παλμό του κόσμου, ώστε να κάνετε τις απαραίτητες εναλλαγές.