Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Βασιλόπιτες που κάνουν τη διαφορά! Πάρτε ιδέες.

Βασιλόπιτα, το γλυκό που καλωσορίζει κατά την παράδοση το νέο χρόνο και φέρνει εκτός από γλύκα και μια γλυκιά προσμονή για το ποιος θα κερδίσει το γούρικο φλουρί! Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με βασιλόπιτες που κάνουν τη διαφορά!

 

Cakepops με κέικ – βασιλόπιτα

Πλησιάστε τα πιο νεανικά κοινά δημιουργώντας κάτι νόστιμο και ταυτόχρονα χρηστικό, τα cakepops με γεύση βασιλόπιτα είναι η λύση! Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βάση και στερεώστε τα cakepops σε ξύλινα καλαμάκια, ώστε να τα «καρφώσετε» στην βάση και να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά μπορείτε να βάλετε φλουρί σε ένα από αυτά! Αφήστε τους φίλους σας να διαλέξουν ένα από τα cake pops και αναμείνατε για τον τυχερό! 

 

Αλμυρή βασιλόπιτα

Στη Βόρεια Ελλάδα συνηθίζεται η βασιλόπιτα να είναι αλμυρή, πρωτοτυπήστε λοιπόν και φέρτε αέρα παράδοσης στο κατάστημά σας δημιουργώντας και αλμυρές βασιλόπιτες με τραγανό φύλλο και τυριά που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας. Η πρασόπιτα και η κρεατόπιτα είναι επίσης στις επιλογές σας. Διαλέξτε μια πρωτότυπη διακόσμηση με φρούτα για να κάνετε την αντίθεση που θα εντυπωσιάσει! 

 

Βασιλόπιτα με αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα!

Για όσους αγαπούν τα φρούτα αλλά και τη σοκολάτα αυτή είναι η επιλογή τους. Σταφίδες, δαμάσκηνα, βερίκοκα είναι μερικά από τα χρήσιμα φρουτένια υλικά! 

 

 

 

Πολυώροφη βασιλόπιτα καρύδας!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγαπούν την καρύδα και σίγουρα το να πρωταγωνιστεί στη βασιλόπιτα τους θα το εκτιμήσουν! Δημιουργήστε ορόφους από παντεσπάνι και κρέμα και δώστε πρώτο ρόλο στην καρύδα που θα πασπαλίσει τη βασιλόπιτά μαζί με τη ζάχαρη άχνη!

 

 

Εντυπωσιάστε με τη διακόσμηση!

Ξεφύγετε από την κλασική στρόγγυλη και δημιουργήστε τετράγωνες, είτε σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου ακόμα και σε παιδικό ήρωα για να εντυπωσιάσετε τους μικρούς φίλους!

 

 


Μην ξεχάσετε το φλουρί και τις καλύτερες ευχές σας στους πελάτες σας!

Καλή χρονιά!