Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Cafe/Bar: 3 tips για αυξημένη κίνηση τον Δεκαπενταύγουστο!

Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και θεωρείται το pick της καλοκαιρινής σεζόν, μιας και η πλειοψηφία βρίσκεται σε διακοπές εντός και εκτός πόλεων. Είναι ευκαιρία λοιπόν να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία και να αυξήσετε τους λόγους που θα σας επιλέξει το κοινό και φυσικά τις πωλήσεις σας! Πως θα το πετύχετε;

 

1. Αν βρίσκεστε στην πόλη…
Για κάποιους που έχουν την επιχείρησή τους στην πόλη μπορεί το καλοκαίρι να είναι “νεκρή” περίοδος, για εσάς όμως μπορεί να είναι ευκαιρία να αυξήσετε τον τζίρο σας! Αρχικά, το ποσοστό των ανθρώπων που δεν φεύγουν από την πόλη τον Δεκαπενταύγουστο δεν είναι μικρό. Έτσι, αρκετοί θα βγουν τη συγκεκριμένη ημέρα και νύχτα.

Πώς θα τους φέρετε στο μαγαζί σας;
Μετατρέψτε το Happy hour σε Happy Day! Δημιουργήστε και διαφημίστε στα  social media τις νόστιμες και δροσερές προσφορές για τους θαμώνες σας που θα μπορούν να απολαύσουν τη συγκεκριμένη ημέρα. Το να νιώσουν ότι θα βγουν «κερδισμένοι» βοηθάει πολύ στην αύξηση της κίνησης.

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι ημέρα γιορτής. Αποδείξτε το!
Διοργανώστε μια βραδιά γιορτινή. Live μουσική, events, standup comedy ή κάποιο bazaar είναι μερικές προτάσεις που ενδείκνυνται για τη συγκεκριμένη ημέρα!

 

2. Αν βρίσκεστε σε νησί ή σε παραθεριστική περιοχή…

Τονίστε τα παραδοσιακά ατού σας  
Ο Δεκαπενταύγουστος έχει έντονο το αίσθημα της κατάνυξης αλλά και της γιορτής. Βασιστείτε στο ατού σας, στα ντόπια μοναδικά χαρακτηριστικά του τόπου σας και φέρτε τα στο μαγαζί και στον κατάλογό σας. Παραδοσιακές γεύσεις που μπορούν να εμπλουτίσουν τόσο τα πιάτα όσο και τις δροσερές προτάσεις σας στα ποτά, κοκτέιλς είναι σίγουρα μια καλή λύση να συνδυάσετε την παράδοση με την πρωτοτυπία.

Αξιοποιείστε το γιορτινό κλίμα
Όπως και στην περίπτωση της πόλης, επιβάλλεται να τονιστεί το γιορτινό κλίμα. Έτσι, μιας και στα περισσότερα παραθεριστικά μέρη τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου είναι σταθερή αξία, «εκμεταλλευτείτε» την αυξημένη κίνηση και μαγνητίστε το ενδιαφέρον του κοινού με events, με κεράσματα που θα τους «ανοίξουν» την όρεξη, με παιχνιδιάρικες αφορμές που θα τους φέρουν πιο εύκολα στο μαγαζί σας.

Το κοντινότερο METRO Cash & Carry σας περιμένει για τις χρήσιμες προμήθειες της ημέρας!