Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Café: Φέρτε το καλοκαίρι στον κατάλογό σας!

Η θερμοκρασία αυξάνεται, ο καιρός βελτιώνεται αισθητά και η διάθεση μας για βόλτα ανεβαίνει!  Ο καφές σε όμορφα μαγαζιά γίνεται αγαπημένη συνήθεια. Παρακάτω σας δίνουμε χρήσιμες ιδέες για το πώς θα αυξήσετε τις πωλήσεις της καφετέριά σας τις ζεστές μέρες!

 

Ξεκινήστε με ζουμερές προτάσεις για καλοκαιρινές ιδέες και γεύσεις. Ανακαλύψτε μοναδικούς συνδυασμούς για κρύο καφέ με διάφορες γεύσεις ή ακόμα δημιουργήστε τα δικά σας ξεχωριστά καλοκαιρινά χαρμάνια! Μην ξεχνάτε ότι με πειράματα γεννιούνται οι πιο μεγάλες εφευρέσεις που γίνονται ανάρπαστες!

Πέρα από τα είδη του καφέ που θα πρέπει να καλύπτουν όλες τις επιθυμίες των πελατών σας, επιδοθείτε στις προτάσεις και τη δημιουργία δροσιστικών και θρεπτικών χυμών. Εστιάστε στα φρούτα και στα λαχανικά εποχής, κάντε συνδυασμούς και βάλτε σε λειτουργία τον αποχυμωτή σας! Προσθέστε στον κατάλογό σας μια ολοκληρωμένη πρόταση με απολαυστικούς καλοκαιρινούς χυμούς!

Είναι η πιο κατάλληλη ώρα για smoothies αποτοξίνωσης! Όσο η στιγμή για την παραλία πλησιάζει, όλο και πιο ανάρπαστα γίνονται τα detox προϊόντα! Μην χάνετε ευκαιρία να προσφέρετε μοναδικά υγιεινά ροφήματα στους πελάτες σας! Φρούτα, βότανα και διάφορα μπαχαρικά είναι στη διάθεσή σας για να φτιάξετε μια καλοκαιρινή κατηγορία με detox smoothies!

Τέλος, μη δώσετε βαρύτητα μόνο στα ροφήματα. Κάντε μια επιλογή από διάφορα σνακς που μπορείτε να έχετε διαθέσιμα. Αρχικά, φροντίστε να κεράσετε κάποιο σνακ με τον καφέ ή το ρόφημα για να ανοίξει η όρεξη! Έπειτα, να έχετε πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, γλυκά και αλμυρά, που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις. Επιπλέον, ο συνδυασμός με τα ροφήματα είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση. Εφόσον θα προσφέρετε detox smoothies ή φρέσκους χυμούς είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα για συνοδευτικά, όπως κουλουράκια ή μπισκότα βρώμης, κέικ χωρίς ζάχαρη ή ελαφριά και διαιτητικά αλμυρά σνακς.

Η καλή διάθεση και η όρεξη ξεκινάει από μέσα μας και μπορεί να μεταδοθεί με πολύ απλά βήματα! Αφήστε την καλοκαιρινή διάθεση να ξεκινήσει από τον κατάλογό σας!