Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Café σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Tips προετοιμασίας για τις γιορτές που έρχονται!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και είναι ευκαιρία το καφέ σας να λάμψει, μιας και ο κόσμος θα αναζητήσει ζεστά ροφήματα, πολύχρωμα φώτα, στολισμένους δρόμους και cozy διακόσμηση. Η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι απαραίτητη! 

 

Διακόσμηση
Δώστε μεγάλη βάση στη διακόσμηση! Και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν γίνεται! Ωστόσο, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μπορείτε να πρωτοτυπήστε με δικές σας χειροποίητες κατασκευές σε γιορτινό mood. Μερικές τέτοιες DIY ιδέες είναι να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες στο ταβάνι, να βάλετε ένα φωτιστικό με πολύ μικρά led που να θυμίζουν χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στολίδια στον τοίχο, σε διάταξη που να σχηματίζουν ένα δέντρο.

Εξοπλισμός
Ανανεώστε τον εξοπλισμό σας σε ότι αφορά στο service με γιορτινά σερβίτσια, φλιτζάνια, κούπες, σουπλά, κεράκια και δείτε την έκπληξη των πελατών σας σε κάθε παραγγελία.

Καθιερώστε ένα στυλ
Καθιερώστε ένα στυλ συγκεκριμένο, μην προσπαθείτε να «ανακατέψετε» πολλές προτάσεις μαζί, ο μινιμαλισμός είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Αποφασίστε το στυλ που θέλετε και κατευθυνθείτε προς αυτό. Τα πιο διαδεδομένα είναι το μίνιμαλ, το οποίο μπορείτε να το πετύχετε με πολύ απλά άσπρα στολίδια και φωτάκια σε όλο το χώρο, το ρουστίκ με ξύλινα αντικείμενα και κορδέλες με πολύχρωμα καρό, ή το industrial με ένα δέντρο με μεταλλικό κορμό και μεγάλα μονόχρωμα λαμπιόνια ή λάμπες. Επιλέξτε αυτό που θα ταιριάζει αρμονικά με το χώρο και το ύφος του café, αλλά και των πελατών σας.

Παροχές - Μενού
Γλυκά, ροφήματα και αλκοολούχα έχουν την τιμητική τους. Τα ποτά συνδυάζονται ιδανικά με τα Χριστούγεννα και θα μπορούσατε να προσφέρετε ένα πιο δυνατό κόκκινο κρασί, μπράντι ή ακόμα και gluhwein, το κρασί με τα διάφορα αρωματικά που προτιμούν στη Γερμανία. Αξιοποιήστε επίσης τη γιορτινή περίοδο ως μια καλή ευκαιρία για να  ανανεώσετε τον κατάλογό σας σε ροφήματα και αφεψήματα, βάζοντας για παράδειγμα περισσότερες ζεστές σοκολάτες, ποικιλίες τσάι, ροφήματα βοτάνων, είναι μόνο μερικές προτάσεις. 

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε όλες αυτές τις ιδέες και να οργανώσετε χριστουγεννιάτικα events, όπως βραδιά μια απαλή ζωντανή μουσική, ώστε να δημιουργήσετε ένα νέο ‘προϊόν.’ Αυτά μην ξεχνάτε να τα επικοινωνείτε ψηφιακά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής σας και σε άλλες σελίδες που επισκέπτονται οι πελάτες σας.