Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ένας καφές θα «ξυπνήσει» το φούρνο ή το ζαχαροπλαστείο σας! Δείτε πώς.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν οδηγήσει πολλούς από εμάς στο να επιζητούμε συνδυαστικές λύσεις, που μας βοηθούν να εξοικονομούμε χρόνο και ταυτόχρονα να ικανοποιούμε κατά το βέλτιστο τις ανάγκες μας. 

 

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να μπορούν να προσαρμόζονται στους ρυθμούς αυτούς, για να προσφέρουν στους πελάτες τους το καλύτερο και να ωφελούνται και οι δύο πλευρές. Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο του ζαχαροπλαστείου και του φούρνου, μια πολύ έξυπνη κίνηση θα ήταν να μπορείτε να προσφέρετε μια επιπλέον υπηρεσία που όλοι αγαπούν, αυτή του καφέ!

Ερχόμενος ο πελάτης στο φούρνο ή στο ζαχαροπλαστείο σας για τα ψώνια της ημέρας πχ το ψωμί ή για λιχουδιές (γλυκά κ.α) θα ήταν ωραίο να μπορεί να απολαύσει και τον καφέ του ή να πάρει καφέ στο χέρι. Έτσι, έχει γλυτώσει χρόνο για να προμηθευτεί τον καφέ του από άλλο κατάστημα και συν τοις άλλοις και εσείς ωφελήστε από την διπλή αγορά.

Ελέγξετε λοιπόν, αν η άδεια του καταστήματός σας το επιτρέπει και προσθέστε την extra  παροχή του καφέ. Η αλλαγή του εμπορικού μοντέλου σε αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο- καφέ μπορεί να ωφελήσει κατά πολύ την επιχείρησή σας. Με αυτή την αλλαγή βοηθάτε το προφίλ σας να γίνει  περισσότερο φιλικό και χρηστικό για τους πελάτες σας. Εξάλλου είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο άρωμα του καφέ και αυτό είναι πια το ατού σας!

Παράλληλα αναδείξτε το χώρο σας, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη διακόσμηση και τονίστε το coffee spot σας για να γίνει σαφές στους πελάτες σας πως πλέον έχουν μια  extra απολαυστική επιλογή!