Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Επιδόρπιο: Πόσο σημαντικό είναι για την εικόνα του εστιατορίου σας;

Στόχος κάθε chef που επιμελείται το μενού εστιατορίου είναι να επιλέξει ενδιαφέρουσες γεύσεις για τα ορεκτικά και κυρίως πιάτα, αλλά και να κατορθώσει να εντυπωσιάσει με τα επιδόρπια! Αυτό συμβαίνει διότι, η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει στο μυαλό των πελατών και καθορίζει την «ετυμηγορία».

 

Παρακάτω αναφέρουμε 3 κύριες κατηγορίες γλυκών που μπορείτε να εντάξετε στο μενού σας, ώστε να καλύψετε πλήρως τις γλυκιές απαιτήσεις των πελατών σας.

Παγωτό
Κλασικά έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων, χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι από τα κύρια επιδόρπια που κανείς μας δεν μπορεί να αντισταθεί. Είτε μόνο του, είτε ως συνοδευτικό σε κάποιο άλλο γλυκό, η ελαφριά του γεύση πάντα ικανοποιεί τη γεύση χωρίς να «βαραίνει» το στομάχι.

Σοκολάτα
Ένα μοναδικό θεϊκό υλικό που συγκινεί όλο τον κόσμο. Βελούδινη υφή, υπέροχο άρωμα και πλούσια γεύση - τα 3 κύρια χαρακτηριστικά που μας ιντριγκάρουν και την επιλέγουμε για να δημιουργήσουμε μοναδικά γλυκά στο μενού μας. Για να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες επιλέξτε μαύρη σοκολάτα που είναι μια από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών και φυτικών ινών.

Σιροπιαστά
Γλυκά με άρωμα Ελλάδας! Κανείς γλυκατζής δεν μπορεί να αντισταθεί όταν ακούει την λέξη «σιροπιαστά». Σκέφτεται γέμιση, γλυκά ταψιού με φύλλα, σιρόπι, κρέμα κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το σιρόπι σε πολλά γλυκά για να γίνουν πιο ζουμερά και γευστικά. Για παράδειγμα, αν ανακατέψετε ζάχαρη με νερό ή μέλι και το αρωματίσετε με λεμόνι, πορτοκάλι ή ακόμα και κανέλα, μπορείτε να περιχύσετε σπιτικά κέικ ή μηλόπιτες και το αποτέλεσμα τους θα είναι μοναδικό.

 

Καλή επιτυχία!

Από το Δειπνοσοφιστήριον Catering 
& τον Chef Jean Louis Capsalas

1-(1).jpg