Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Έρχεται νέα σεζόν: Ώρα για ανανέωση!

O Αύγουστος ακόμα καλά κρατεί, αλλά ως σωστοί επαγγελματίες πρέπει να βρίσκεστε μπροστά από τις εξελίξεις! Έτσι, αν είστε από τις επιχειρήσεις που κλείνετε για καλοκαίρι, δείτε το σαν μια ευκαιρία για ανανέωση. Εκπλήξτε ευχάριστα τους πελάτες σας με μια μικρή ανακαίνιση που θα τους δώσει άλλο αέρα στις αγορές τους. Μια ανακαίνιση θα ανανεώσει και τη δική σας διάθεση, μιας και η επιχείρησή σας είναι ο χώρος που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

 

Βγάλτε σχέδιο
Το πρώτο βήμα είναι να λάβετε υπόψιν τις ανάγκες που προέκυψαν μέσα στη σεζόν που διανύσατε. Αναρωτηθείτε και καταγράψτε τι δεν πήγε καλά σε σχέση με τη λειτουργικότητα του χώρου, τη θέση των προϊόντων, τις ανάγκες των πελατών αλλά και τις δικές σας. Μια λίστα με τις σκέψεις σας καταγεγραμμένες είναι σίγουρα μια πολλή καλή αρχή για να έχετε πλήρη εικόνα των αναγκών σας.

Θέστε εφικτούς στόχους
Εφόσον καταγράψετε τις ανάγκες σας, θέστε στόχους και αναρωτηθείτε μέχρι πόσο μπορείτε να ανοιχτείτε οικονομικά! Ένα σαφές οικονομικό πλάνο σε συνδυασμό με τις ανάγκες σας, θα σας βοηθήσει να μην ξεφύγετε και να παραμείνει η απόφαση της ανακαίνισης ως κίνηση θετική και όχι επιζήμια για εσάς.

Απευθυνθείτε στον ειδικό
Όταν έχετε καταλήξει στο τι είναι αυτό που θέλετε και πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε, πρέπει να απευθυνθείτε στον ειδικό που θα βοηθήσει τις επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα.  Μια καλή λύση είναι να ζητήσετε τη γνώμη ενός διακοσμητή ή αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου, να πάρετε μια επαγγελματική άποψη και να αποφασίσετε ανάλογα με το κόστος αν θα κάνετε τις αλλαγές μόνοι σας ή με τη βοήθειά του. Αν από την άλλη σας αρέσει η δημιουργικότητα και θέλετε να δράσετε ατομικά μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να πάρετε ιδέες από αντίστοιχα καταστήματα του εξωτερικού, θα μπορέσει να σας βοηθήσει αρκετά.

Σκεφτείτε σαν πελάτης
Καταστρώνοντας τα σχέδια της ανανέωσης σας είναι σημαντικό να σκέφτεστε σαν πελάτης, διότι έτσι θα κατανοήσετε τις ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετήσει ο χώρος σας. Το παν είναι η λειτουργικότητα, ώστε να κάνει την εξυπηρέτηση του κοινού εύκολη υπόθεση, αλλά φυσικά και ένας όμορφος προσεγμένος χώρος θα αφήσει τον πελάτη με θετικές εντυπώσεις.

 

Φυσικά, επειδή η ανανέωση είναι θαυμαστή όταν είναι και συνολική, μια βόλτα από τα Metro Cash & Carry θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το εμπόρευμά σας και να καλοδεχθείτε τους πελάτες σας και να τους εντυπωσιάσετε συνολικά!