Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Εστίαση & παράδοση: Ένας επιτυχημένος συνδυασμός.

Τα τελευταία χρόνια η στροφή προς την παράδοση στον τομέα της εστίασης είναι μία από τις πιο διαδεδομένες. Οι καταναλωτές αναζητούν το παραδοσιακό μπακάλικο της γειτονιάς, με τις αυθεντικές γεύσεις και τα προϊόντα πρώτης ποιότητας.

 

Ετσι, η άνθηση των συνοικιακών deli και των μεζεδοπαντοπωλείων που συνδυάζουν ακόμα και την εστίαση είναι γεγονός!

Δείτε τρόπους για να αναδείξετε το δικό σας ή αν δεν έχετε τέτοιου είδους επιχείρηση πάρτε ιδέες από προϊόντα που μπορείτε να φιλοξενήσετε στο μενού σας!

Προϊόντα

Τα συνηθισμένα- απαραίτητα:

Λάδι, κρασί, όσπρια, αλάτι, κάπαρη, ρίγανη, μπαχαρικά, μέλι, γλυκά του κουταλιού, αυγά, τυριά, αλλαντικά,  ελιές, παξιμάδια, ζυμαρικά, τσάι είναι στις σταθερές αξίες. Εξασφαλίστε την ποικιλία και ποιότητα τους κάνοντας τις αγορές σας στον κοντινότερο σας METRO Cash & Carry.

Τα μερακλίδικα:

Το σουτζούκι, ο καβουρμάς, και ο παστουρμάς, ανήκουν στις αγαπημένες πικάντικες γεύσεις των παραδοσιακών παντοπωλείων που σίγουρα οι πελάτες σας θα αναζητήσουν.

Τα διάσημα ντόπια: 

Τα προϊόντα που τραβούν το βλέμμα και κερδίζουν τις προτιμήσεις αδιαμφισβήτητα είναι τα ντόπια ελληνικά προϊόντα. Οι αγκινάρες Σύρου, η κάπαρη Σαντορίνης, η γραβιέρα Νάξου με χαρουπάλευρο, το σύγκλινο Μάνης, η τρούφα Πίνδου, το κρητικό ξινό λουκάνικο είναι μερικά από από τα πιο διάσημα. Φυσικά, δεν ξεχνάμε και τα απαραίτητα της κάβας: Η ψημένη ρακή, το κρασί από κρητικούς αμπελώνες, αναψυκτικά και μπίρες μικρών παραγωγών, συμπληρώνουν καταπληκτικά το μενού σας.

«Μετρήστε» τη γνώμη των πελατών σας και ακούστε τις ανάγκες τους, ενημερωθείτε για τις τάσεις μέσα από το διαδίκτυο και οπλιστείτε με χαμόγελο και εξυπηρετική διάθεση, τα έχετε όλα και συμφέρετε!