Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Εστιατόρια: 4 λόγοι που κάνουν τους πελάτες να επιστρέφουν! Τους γνωρίζετε;

Η αυξανόμενη πελατεία είναι πολύ σημαντική για την επιχείρησή σας. Η σταθερή πελατεία όμως είναι απαραίτητη για να ξεχωρίσετε και να γίνετε αγαπημένη συνήθεια. Δείτε κάποιες συμβουλές για να το καταφέρετε!

 

1. Φιλικό περιβάλλον για παιδιά
Είναι σημαντικό μια επιχείρηση να σέβεται τις ανάγκες των πελατών της και να «αγκαλιάζει» τις ειδικές κατηγορίες του κοινού, όπως είναι τα παιδιά. Για τα παιδιά, πέρα από τα ειδικά και προστατευτικά καθίσματα, μπορείτε να διαθέτετε υλικά για να απασχοληθούν δημιουργικά πχ να ζωγραφίσουν και να παίξουν, βοηθώντας έτσι και τους γονείς τους να απολαύσουν την έξοδό τους.

2. Δώστε βάση στα social media σας και κρατήστε τους πελάτες σας «ζεστούς»
Τα social media ως γνωστόν αποτελούν σπουδαίο εργαλείο προβολής της επιχείρησής σας, θυμηθείτε εδώ την αξία του μάρκετινγκ στην επιτυχία του εστιατορίου σας . Πέρα από τον σωστό τρόπο χρήσης τους για την προβολής σας, ένα καλό κόλπο είναι να δημιουργήσετε το κατάλληλο έδαφος μέσα στην επιχείρησή σας για να αποτελέσουν τα social media ενεργό τρόπο διαφήμισής σας από τους ίδιους τους πελάτες σας. Όμορφη διακόσμηση, περίτεχνα πιάτα, κάδρα με quotes θα «μοιραστούν» σίγουρα στο Instagram είναι μερικά από τα στοιχεία κλειδιά.

3. Εφαρμόστε «ανοιχτόμυαλη» κουζίνα
Μην μένετε στα συνηθισμένα, πρωτοτυπήστε, ακολουθήστε τις τάσεις δείτε εδώ τις νόστιμες τάσεις για το 2018, και εφαρμόστε αυτές που ταιριάζουν στο χαρακτήρα της δικής σας επιχείρησης. Δώστε τη δυνατότητα επιλογής για όλα τα γούστα και έτσι θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε μεγαλύτερη μερίδα κοινού αφενός και αφετέρου δύσκολα θα βαρεθούν οι πελάτες σας, γι’ αυτό και θα σας προτιμούν ξανά και ξανά.

4. Δώστε έμφαση στα προϊόντα μικρών παραγωγών 
Το να δίνετε θέση σε προϊόντα μικρών παραγωγών στο μενού σας είναι κάτι που εκτιμάται από τους πελάτες σας, μιας και το άρωμα παράδοσης και η προσπάθεια οικογενειακών επιχειρήσεων επιβραβεύεται. Η αγνή γεύση αλλά και το προσωπικό στοιχείο που κρύβεται πίσω από αυτά τα κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Δείτε εδώ προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα METRO Cash & Carry και δημιουργήστε τη λίστα σας.


4 λόγοι για να μείνετε στην μνήμη των πελατών σας και να επιστρέφουν ξανά και ξανά!