Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Εστιατόρια & παιδικό μενού!

Όλα τα σκεφτόμαστε όταν επιλέγουμε να ανοίξουμε μια επιχείρηση- εστιατόριο, όπως το σημείο-περιοχή, την διακόσμηση του χώρου, το είδος της κουζίνας, την επιλογή του προσωπικού, την επιλογή των υλικών, την επιλογή των πιάτων, τις τιμές, την διαφήμιση του εστιατορίου.
Οι περισσότεροι όμως ξεχνάμε τα παιδιά! Σκεφτείτε λοιπόν «οικογενειακά».

 

Τα εστιατόρια που ενδείκνυνται για οικογένειες και το επικοινωνούν θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν και επιλογή παιδικού μενού.  Αυτό δίνει την δυνατότητα στους γονείς να σας έχουν πάντα στην πρώτη επιλογή τους. 

Οι γονείς δεν θα αναρωτιούνται αν θα υπάρχει κάτι στο menu που θα αρέσει στα παιδιά ή αν θα είναι υγιεινό ή αν ακόμα χρειάζεται να πάρουν αλλά και να πληρώσουν κανονική μερίδα για τα παιδάκια τους. 

Όλα μπορεί να είναι προσαρμοσμένα (ποιότητα-ποσότητα-τιμή) για τους μικρούς φίλους.  Επιπλέον ένα μικρό σετ ζωγραφικής ή κάποιο μικρό δωράκι θα τους ενθουσιάσει και θα τα κρατήσει απασχολημένα. Με τον τρόπο αυτό όλη η οικογένεια θα περάσει υπέροχες οικογενειακές στιγμές, στο εστιατόριό σας.

Επίσης, με τη λύση του παιδικού μενού μπορείτε να λειτουργήσετε ανακουφιστικά και για κάποιους θαμώνες που δεν θέλουν να καταναλώσουν πολλές θερμίδες και έτσι στο παιδικό μενού να βρουν την κατάλληλη επιλογή.

Το παιδικό μενού πρέπει να είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικές τροφές για τους μικρούς πελάτες του.  Λιχουδιές νόστιμες αλλά και υγιεινές, σαλάτες με σχεδιασμένες φατσούλες, χυμός, γλυκάκι και ένα μικρό δωράκι είναι το μυστικό για να τραβήξετε την προσοχή των μικρών φίλων.

Μια άλλη συμβουλή είναι να εντάξετε στο μενού σας 2 ή 3 επιλογές μαγειρευτών φαγητών που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους και θα θυμίσουν την κουζίνα της μαμάς.

Επιλέγοντας λοιπόν να εντάξετε στο εστιατόριο σας γεύσεις και αρώματα για τους μικρούς φίλους μην ξεχάσετε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με ευγενική, πρόσχαρη και γεμάτη ενέργεια συμπεριφορά!

 

Από το Δειπνοσοφιστήριον Catering 
& τον Chef Jean Louis Capsalas

1-(1).jpg