Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Έχει ποδόσφαιρο απόψε!

Μέχρι τον Μάιο οι διοργανώσεις του Champions League καθώς και το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα απασχολούν πολλές βραδιές των ανδρών αλλά και τον γυναικών που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μια επιχείρηση που έχει προσαρμοστεί ώστε να είναι φιλόξενη σε μια βραδιά ποδοσφαιρική, είναι βέβαιο ότι θα προτιμηθεί από πολλούς πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν έξοδο και ποδοσφαιρικό θέαμα μαζί. 

 

Ας δούμε πώς θα προσαρμόσετε την επιχείρησή σας ώστε να αποτελεί επιλογή για μια βραδιά με γκολ και αγωνία!

-Η προβολή του αγώνα

Αρχικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης της επιχείρησής σας θα μείνει ικανοποιημένος από την προβολή του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επενδύσετε σε μια μεγάλη οθόνη ή προτζέκτορα. Το σημείο που θα τοποθετηθεί είναι εξίσου σημαντικό, αφού θα πρέπει να βολεύει ώστε να βλέπουν όλοι όπου και αν κάθονται. Αμφιθεατρικά δηλαδή.

-Διαδώστε το

Μέσω των λογαριασμών σας στα social media ή με όποιον άλλο τρόπο συνηθίζετε να επικοινωνείτε τις ενέργειες της επιχείρησής σας, ενημερώστε τους πελάτες σας για τις προθέσεις σας.

-Η διαμόρφωση του καταλόγου

Σε ό,τι αφορά το menu για τις ημέρες ποδοσφαίρου, προτιμήστε να εντάξετε στους καταλόγους σας εύκολα φαγητά, όπως είναι διάφορα finger foods. Κανένας δεν θέλει να χάσει την κρίσιμη φάση, προσπαθώντας να καθαρίσει το ψάρι του ή τυλίγοντας στο πιρούνι τη μακαρονάδα του. Η pizza, το burger, το club sandwich με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες αλλά και κάποιες τορτίγιες με ποικιλία υλικών, τα καλαμάκια κρεατικών ή πουλερικών, αποτελούν ενδιαφέρουσες επιλογές για «ποδοσφαιρικό» menu! Καλά παγωμένη μπίρα και αναψυκτικά θα κάνουν τη διαφορά.

-Κάντε τους να νιώσουν ότι είναι στο γήπεδο

Τι θέλει μια παρέα που επισκέπτεται ένα εστιατόριο ή μια ταβέρνα για να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Άνεση και ατμόσφαιρα γιορτής. Αποσύρετε τα λουλούδια και τα ρομαντικά κεριά από τα τραπέζια και προσθέστε σημαιάκια των ομάδων και άλλα διακοσμητικά. Απλά σερβίτσια και σωστά τοποθετημένα τραπέζια και καρέκλες για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν την κατεύθυνση της στρογγυλής θεάς!