Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής: Ευκαιρία για karaoke party!

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου και θεωρείται πλέον ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης. Την ημέρα αυτή, η μουσική έχει τον πρώτο λόγο και έτσι πραγματοποιούνται πολλά μουσικά δρώμενα που προσελκύουν τον κόσμο και δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής είναι λοιπόν μια εξαιρετική ευκαιρία για το δικό σας καφέ μπαρ να διοργανώσει από την πλευρά του μια γιορτή για τους πελάτες του φιλοξενώντας ένα karaoke party!

 

Για τη διοργάνωση του πάρτι θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία του!

Οργάνωση πάρτι
Τι χρειάζεται ένα πάρτι για να είναι επιτυχημένο; Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πάρτι. Αποφασίστε τα τραγούδια και τη μουσική, φτιάξτε ειδικά μενού, οργανώστε το προσωπικό σας και διαμορφώστε τον χώρο σας με την ανάλογη διακόσμηση.

Διαφήμιση μέσω social media
Όσο καλά οργανωμένο και αν είναι ένα πάρτι, για να έχει επιτυχία, πρέπει να έχει πολλούς και καλούς καλεσμένους! Ο καλύτερος τρόπος για να γνωστοποιήσετε ένα τέτοιο γεγονός είναι μέσα από τα social media. Ανεβάστε σχετικά posts και φωτογραφίες και μη διστάσετε ακόμη και να διοργανώσετε ορισμένους διαγωνισμούς! Τονίστε στις κοινοποιήσεις σας το θέμα του πάρτι και το λόγο εορτασμού της Ημέρας της Μουσικής και δημοσιεύστε μερικά τραγούδια στο στυλ μουσικής που θα κυριαρχεί στο πάρτι για να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό και φυσικά, συμμετοχές.

Happy hour
Ανακοινώστε ποικίλες προσφορές για συγκεκριμένες ώρες εκείνης της ημέρας, ώστε να προσελκύσετε φίλους και πελάτες από νωρίς, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια. Δημιουργήστε οικονομικούς συνδυασμούς με καφέ και γλυκό, ή σνακ και ποτό, και αφήστε τους πελάτες σας να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μπορείτε επίσης να δώσετε ονόματα μουσικής προέλευσης στα προϊόντα και στο μενού σας, καλύπτοντας διάφορα είδη μουσικής που μπορεί να ταιριάζουν στο μαγαζί σας.

Ευκαιρία να διασκεδάσετε και εσείς και οι πελάτες σας!