Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Γάμος & βάπτιση: Μπορούν να ανεβάσουν το Catering σας. Δείτε πως!

Αδιαμφισβήτητα, ο γάμος αποτελεί ένα από τα  πιο συναρπαστικά γεγονότα της ζωής του καθενός. Το ίδιο και το καλωσόρισμα στη θρησκευτική πίστη και η ονοματοδοσία με το μυστήριο της βάπτισης που συμβαίνει μία φορά σε ολόκληρη τη ζωή μας.

 

Η τελετή, αλλά και η δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά από κάθε μυστήριο αντιπροσωπεύει την οικογένεια ως σύνολο και για αυτό αξίζει ό,τι το καλύτερο. Θα πρέπει να μεταδίδει χαρά και να είναι μια υπέροχη γιορτή για όλα τα αγαπημένα πρόσωπα. Χωρίς άγχος, ανησυχίες, έγνοιες. Το γούστο και η προσωπικότητά του καθενός είναι που θα διαμορφώσουν την κάθε λεπτομέρεια, από το μενού μέχρι τη διακόσμηση και τη μουσική. 

Οι προτάσεις λοιπόν της επιχείρησής σας ως προς το catering σε τέτοιες δεξιώσεις πρέπει να είναι στοχευμένες σε αυτό που θέλει ο πελάτης. Παράλληλα, πρέπει πάντα να επιλέγετε υλικά εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία να ετοιμάζονται από τον chef σας με πρωτοποριακή τεχνογνωσία και συνδυάζοντας τα με την καλή αισθητική να συνθέτετε μια εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στο φαγητό!

Δώστε βάση σε σημαντικά σημεία κλειδιά:

  • Προτιμήστε οι γεύσεις σας να εμπνέονται από ένα είδος κουζίνας, πχ. την ελληνική
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε να είναι επιλεγμένες με μεγάλη προσοχή
  • Να έχετε σταθερούς και ποιοτικούς προμηθευτές για να επιτυγχάνετε σταθερή ποιότητα και τιμές
  • Να υποστηρίζετε τους υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος
  • Πρωτοτυπήστε στην εμφάνιση του μπουφέ και των πιάτων που θα δημιουργήσετε. Παρουσιάστε τα όμορφα, μένοντας πιστοί στο ύφος της εκδήλωσης και του χώρου.

 

Τέλος το μυστικό ενός πετυχημένου και ολοκληρωμένου μενού δεξίωσης για γάμο ή βάπτιση είναι o καλεσμένος να μπορεί να απολαύσει τα πιάτα που προσφέρετε, χωρίς να «μπουχτίσει».  Πρέπει οι γεύσεις να πηγαίνουν από τις λεπτές στις πιο δυνατές.

Καλή επιτυχία!

Από το Δειπνοσοφιστήριον Catering 
& τον Chef Jean Louis Capsalas

1-(1).jpg