Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Γιορτή των ερωτευμένων: Ρομαντικό μενού για 2 από το Δειπνοσοφιστήριον catering !

Ο έρωτας δεν χρειάζεται συγκεκριμένες ημερομηνίες για να τον γιορτάσουμε. Κάθε μέρα είναι ημέρα αγάπης και κάθε στιγμή πρέπει να εκδηλώνουμε τα συναισθήματα μας. Ωστόσο, είναι όμορφο να προκύπτουν αφορμές που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να τονώσουμε τη σχέση μας! Μια τέτοια ευκαιρία είναι η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, που τα ζευγάρια αγαπούν να προγραμματίζουν ένα ρομαντικό δείπνο! 

 

Ο chef του Δειπνοσοφιστήριον σας προτρέπει πως να κάνετε τη διαφορά, δηλαδή πως να καταφέρετε μέσα από τις προτάσεις του μενού σας να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας,  χωρίς να φτάσετε στην υπερβολή.

Αποφύγετε τα πολύπλοκα πιάτα και τις εξεζητημένες γεύσεις, δώστε βάση στα υλικά πρώτης ποιότητας αλλά και στην εμφάνιση των πιάτων σας. Μια έξυπνη ιδέα είναι να αντιμετωπίσετε το ζευγάρι ως πρωταγωνιστές και να απευθυνθείτε μέσα από τα πιάτα σας στον καθένα ξεχωριστά. Παρακάτω ακολουθούν διαφορετικές προτάσεις μενού για τις κυρίες και τους κυρίους. 

 

Pink for the Ladies - Ένα ροζ ρομαντικό μενού αλλά ταυτόχρονα και elegant για τις κυρίες

  • Βιολογικά μαρούλια, ραπανάκια, μαριναρισμένα σπαράγγια με λιναρόσπορο, Gotzi berries & dressing με ροδόνερο & εκχύλισμα από τριαντάφυλλα Κοζάνης
  • Ριζότο με παντζάρι & πορτοκάλι
  • Για επιδόρπιο προτείνουμε σοκολατένια καρδιά με λευκή επικάλυψη. Η παρουσίαση του γλυκού με το διπλό χρώμα θα ενθουσιάσει.

Energy for the gentlemen - Ένα γευστικό και γεμάτο ενέργεια μενού

  • Σούπα βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ
  • Νιόκι με μανιτάρια & τρούφα
  • Για επιδόρπιο σοκολατένια καρδιά με bitter επικάλυψη

 

Προετοιμάστε λοιπόν ξεχωριστά πιάτα με ταιριαστές πινελιές και σίγουρα η βραδιά θα είναι επιτυχημένη και για το εστιατόριό σας και για εκείνους που σας επέλεξαν.

Καλή επιτυχία!

Από το 
Δειπνοσοφιστήριον Catering

dipnosofistirion-catering-logo.jpg