Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Γλυκά του κουταλιού: Απόλαυση που θυμίζει μαμά

Τα γλυκά του κουταλιού είναι μια απόλαυση που θυμίζει μαμά και αρέσουν σε όλους. Αμέσως μόλις τα σερβίρετε στους πελάτες τις επιχείρησής σας, κάποια γλυκιά ανάμνηση θα έρθει στο μυαλό τους και θα χαμογελάσουν. 

 

Τα γλυκά του κουταλιού δεν φεύγουν από τη «μόδα» ποτέ και δίνουν μια νότα σπιτικού γλυκού και παράδοσης μαζί.

-Επιλέξτε να προτείνετε στους πελάτες της επιχείρησής σας, γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από φρούτα της εποχής. Ποια καλύτερη πρόταση για να εκμεταλλευτείτε τα φρούτα της εποχής αλλά και να βάλετε τους πελάτες σας για τα καλά στην ατμόσφαιρά της.

-Γλυκό του κουταλιού δεν σημαίνει απαραίτητα και υπερβολική ποσότητα ζάχαρης. Τα φρούτα έχουν από μόνα τους ζάχαρη και στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίο βάζουμε ζάχαρη στα γλυκά του κουταλιού είναι για να «δέσει» το σιρόπι τους. Τόσο όσο, λοιπόν, χωρίς υπερβολές.

-Αποθηκεύστε τα γλυκά του κουταλιού σε όμορφα γυάλινα βάζα και φυσικά μην τα κρύψετε. Αφήστε τα σε εμφανές σημείο της χώρου σας ώστε ο πελάτης να έχει μαζί τους οπτική επαφή αν είναι δυνατόν. Τα ζωηρά τους χρώματα φτιάχνουν τη διάθεση ενώ η vintage ατμόσφαιρα που αποπνέουν ταξιδεύει τους πελάτες σε άλλες εποχές.

-Σερβίρετε σε όμορφα vintage πιατάκια με κουταλάκι που να μοιάζει σαν να βγήκε από το συρτάρι της γιαγιάς. Θα αρέσει πολύ στους πελάτες σας και η γλύκα θα πολλαπλασιαστεί.

-Το καλοκαίρι ενδείκνυται για να φτιάξετε γλυκό του κουταλιού σταφύλι, σύκο, βύσσινο, κεράσι, καρπούζι, βερίκοκο, φράουλα αλλά ακόμα και πεπόνι.

-Μπορείτε να τα σερβίρετε σκέτα αλλά μην διστάσετε να τα προτείνετε μαζί με στραγγιστό γιαούρτι ή παγωτό καϊμάκι και βανίλια.