Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Γυμναστήριο: Ο προορισμός του Μαΐου. Τρόποι ανάδειξης της επιχείρησής σας!

Ο Μάιος μας υπενθυμίζει τον ερχομό του καλοκαιριού και τις αποδράσεις στις παραλίες. Αυτό, εκτός από την καλή διάθεση, δημιουργεί σε πολλούς και το γνωστό άγχος για την εμφάνισή τους στη θάλασσα. Όσο ο καιρός βελτιώνεται τόσο πιο έντονη είναι η κίνηση στα γυμναστήρια με στόχο τη σύσφιξη του σώματος και την απώλεια βάρους!

Το γυμναστήριο είναι ο προορισμός του Μαΐου! Τι μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε την επιχείρησή σας;

 

Αρχικά ξεκινήστε με τη δράση σας στα Social media. Γνωστοποιήστε τη δουλειά σας, τις προσφορές και τις υπηρεσίες σας μέσα από τις διαδικτυακές σελίδες σας. Πραγματοποιήστε διαγωνισμούς με δελεαστικά πακέτα προσφορών και δώρων και επενδύστε στη διαφήμιση για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να διατηρήσετε τους παλιούς!

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την αύξηση των εγγραφών σας. Προτείνετε πακέτα για ζευγάρια και φίλους ή ακόμα και πακέτα μεγαλύτερης διάρκειας με μικρότερη συνδρομή ή μοναδικές προσφορές. Ένα σημείο όμως το οποίο πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι να μην υπερβάλλετε σχετικά με τις εγγραφές και να μην υπερεκτιμήσετε τις αντοχές του χώρου και του προσωπικού σας. Εάν αυξήσετε τις εγγραφές σας πέρα από το επιτρεπτό όριο δεν θα καταφέρετε να εξυπηρετήσετε όλους τους πελάτες το ίδιο και να διατηρήσετε  την απαιτούμενη ποιότητα.

Δώστε έμφαση σε προγράμματα καύσης λίπους και προετοιμασίας για την παραλία. Άλλωστε αυτοί είναι και οι στόχοι των περισσότερων πελατών που θα ξεκινήσουν το Μάιο κάποιο πρόγραμμα. Δημιουργήστε μοναδικά προγράμματα για αποτελεσματική γυμναστική με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρετε δωρεάν παροχές για συγκεκριμένο διάστημα, όπως επισκέψεις ή συμβουλές από διατροφολόγους.

Επενδύστε στη φυσική και ποιοτική γυμναστική και μην προτείνετε σκευάσματα που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα αλλά μπορούν να θέσουν την υγεία των πελατών σας σε κίνδυνο.

Τέλος, δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα στον τομέα της υγιεινής και της καθαριότητας του χώρου σας και μην ξεχνάτε να τηρείτε με πολλή προσοχή όλους τους κανόνες ασφάλειας!

Αυξήστε τις εγγραφές στο γυμναστήριό σας και μετατρέψτε τους πελάτες σας σε φίλους μέσα από τις παραπάνω εύκολες λύσεις!