Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Η ελληνική καντίνα που Kalimerizei το Λονδίνο!

Η προνοητικότητα και το πάθος για το καινούργιο είναι σίγουρα δύο απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία του επαγγελματία. Ο Τηλέμαχος Αργυρίου, το απέδειξε και με το παραπάνω. Τραπεζικός υπάλληλος Λονδίνου μέχρι πρότινος και επιτυχημένος ιδιοκτήτης της καντίνας «Kalimera» πλέον, σερβίρει στους πελάτες του πέρα από νοστιμιές και ένα λαμπρό παράδειγμα δημιουργικότητας καθημερινά!

 

Η σκέψη του βασίστηκε στην προσωπική του εμπειρία από το lunch break των Λονδρέζων που συναναστρεφόταν καθημερινά και στην αγάπη του για τις ελληνικές γεύσεις. Έτσι, έστησε τη δική του «κινούμενη» επιχείρηση και ξεκίνησε να σερβίρει ελληνικές κλασικές λιχουδιές σε πιο γκουρμέ εκδοχή, που ξετρελαίνουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η καντίνα του κινείται μεταξύ ανατολικού και κεντρικού Λονδίνου και μοιράζει ελληνικές γευστικές εμπειρίες που βασίζονται σε αμιγώς ελληνικές συνταγές και πρώτες ύλες. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που μάλιστα προμηθεύεται από τον τόπο καταγωγής του, τη Λακωνία, αποτελεί ένα από τα σπουδαία διατροφικά του ατού που «ντύνει» μοναδικά τις σαλάτες και τις συνταγές του.

Η «Kalimera» του Τηλέμαχου σερβίρει μεταξύ άλλων: μουσακά με μελιτζάνες, ραγού με κρέας ή χορτοφαγικό και σος κεφαλοτύρι και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αγαπημένα σουβλάκια! Σε ποικιλία συνδυασμών με κοτόπουλο, τζατζίκι, αβοκάντο και χούμους, είτε αρνίσιο κρέας με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα, είτε χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια! Δεν λείπουν ωστόσο και οι γευστικές σαλάτες με το ελαιόλαδο!  

Από το Νοέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μοσχοβολά Ελλάδα στους δρόμους του Λονδίνου. Εμπνευσμένη προσπάθεια που αξίζει τα συγχαρητήριά μας!

Μάθετε περισσότερα για την Kalimera του Τηλέμαχου εδώ: www.kalimera-streetfood.co.uk