Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Η πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού

Η πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού (28/6) θέλει πολλούς ανάμεσά μας να την απολαμβάνουν σε κάποιο εστιατόριο. Ρομαντικοί ή όχι, η γοητεία της πανσελήνου ομορφαίνει ακόμα περισσότερο τις καλοκαιρινές βραδιές στις οποίες δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί. Ένας χώρος εστίασης καλά προετοιμασμένος για μια τέτοια βραδιά, μπορεί εύκολα να γίνει πόλος έλξης πολλών θαυμαστών της πανσελήνου. 

 

Μια βραδιά γευσιγνωσίας με θέα το φεγγάρι είναι εξαιρετική πρόταση. Δίνει την αίσθηση ότι εδώ μιλάμε για μια άλλη βραδιά. Μια βραδιά όπου κάτι γιορτάζουμε, κάτι είναι διαφορετικό και γι’ αυτό το υποδεχόμαστε φορώντας τα καλά μας. Οι βραδιές γευσιγνωσίας είναι ιδιαίτερα ελκυστικές στο κοινό, αφού οι επισκέπτες ενός εστιατορίου έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν φαγητά που δεν είναι τα γνωστά της καθημερινότητας, συνδυασμένα με κρασιά που συμπληρώνουν το αποτέλεσμα. Πώς πετυχαίνει ακόμα περισσότερο τον στόχο της μια βραδιά γευσιγνωσίας;

-Προλογίστε την σαν να πρόκειται για προσιτή πολυτέλεια. Αρκετοί άνθρωποι ανάμεσά μας όταν ακούνε τη λέξη «γευσιγνωσία» κάνουν συνειρμούς για απρόσιτες οικονομικά καταστάσεις. Προλογίστε την βραδιά που οργανώνετε για εκείνους, κάνοντας λόγο για προσιτές τιμές για χάρη της πανσελήνου.

- Δώστε έμφαση στις αυθεντικά ελληνικές γεύσεις. Συνδυάστε τα υλικά με τρόπο που να συνθέτουν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, τονίζοντας παράλληλα την προέλευσή τους. Το ελληνικό Καλοκαίρι είναι ανεκτίμητο και αυτή η πανσέληνος είναι η πρώτη του Καλοκαιριού!

-Συνοδεύστε κάθε πιάτο με ένα ποτήρι κρασί που να του ταιριάζει περισσότερο. Αποφασίστε το εσείς αυτό και δώστε το έτοιμο στον πελάτη. Κάπως έτσι θα νιώσει ότι σκεφτήκατε πολύ για να ταιριάξετε το φαγητό με το κρασί με σκοπό να τον ευχαριστήσετε για την εμπιστοσύνη του στην επιχείρησή σας.

-Πανσέληνος και ρομαντισμός πάνε μαζί. Φροντίστε τον χώρο όπου θα υποδεχθείτε τους πελάτες σας. Κεριά αλλά και απαλή μουσική –αν είναι δυνατόν και live με πιάνο ή σαξόφωνο- θα απογειώσουν τη μαγική αυτή βραδιά.