Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

H σωστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου σας αυξάνει την πελατεία. Δείτε πως!

Ένας από τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας του εστιατορίου σας είναι η διακόσμησή του και η συνολική του εικόνα. Πάντα το όμορφο στο μάτι δίνει πόντους σε μια επιχείρηση, με αποτέλεσμα να την προτιμούν οι καταναλωτές. Δείτε χρήσιμα μυστικά για την επιτυχία του εστιατορίου σας! 

 

Συμφωνία μουσικής και χώρου
Είναι πολύ σημαντικό η μουσική να εναρμονίζεται με το στυλ και το περιβάλλον του εστιατορίου σας. Δεν είναι τυχαίο που σε μια επιχείρηση fast food η μουσική είναι συνήθως δυνατή και «γρήγορη», έτσι δίνει το αίσθημα της ταχύτητας και συμβάλει στη γρήγορη εναλλαγή των πελατών, που είναι και ο στόχος! Αντίθετα σε ένα ακριβό εστιατόριο η μουσική κινείται σε χαλαρούς τόνους και προδιαθέτει τους πελάτες να μείνουν περισσότερο και κατά συνέπεια να ρίξουν κι άλλες ματιές στον κατάλογο και να παραγγείλουν.

Φωτισμός & ζεστασιά
Ο φωτισμός είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι διαβαθμίσεις και οι αποχρώσεις μπορούν να επηρεάσουν τη ζεστασιά του χώρου και να δημιουργήσουν το κλίμα που επιδιώκετε. Καλό είναι ο τεχνητός φωτισμός να συμβαδίζει με το φως της ημέρας, να είναι όσο το δυνατόν πιο απαλός, ώστε οι πελάτες σας να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το φαγητό τους.

Λάβετε θέση…  
Πολύ σπουδαίος παράγοντας σε ένα εστιατόριο είναι η άνεση. Αν οι πελάτες δεν «βολεύονται» καλά στις θέσεις τους, μειώνεται αυτόματα κι ο χρόνος παραμονής τους και σίγουρα δεν το θέλετε!

Επίσης, το χρώμα των τοίχων αποτελεί σπουδαίο παράγοντα για την αίσθηση που θα νιώσουν οι πελάτες σας. Ζητήστε τη βοήθεια ειδικών για να υπάρχει αρμονία το χώρο.

 

Προσαρμόστε τις προτάσεις στα μέτρα και στο στυλ της επιχείρησής σας και βγείτε κερδισμένοι!

Πηγή: https://goo.gl/JQ1EzB