Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ήλιος και ουζάκι! 3 tips για αυξημένο τζίρο στο ουζερί σας.

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και όλο και περισσότερος κόσμος χαίρεται τις βόλτες του έξω και σίγουρα ένα ουζερί είναι από τους top  προορισμούς της παρέας. Πώς όμως μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Δείτε παρακάτω μερικά έξυπνα tips.

 

Το ούζο έχει ποιότητα. Το καλό ούζο γεμίζει τα τραπέζια σας, φέρνει περισσότερους πελάτες και σημειώνει αυξημένες πωλήσεις. Δώστε έμφαση στην ποιότητα του ούζου και αναζητήστε τις καλύτερες ποικιλίες από διάφορα μέρη της χώρας μας για ποιοτικές και παραδοσιακές προτάσεις στους πελάτες σας!

Μεζεδάκι για συντροφιά. Φυσικά το ούζο δεν πίνεται χωρίς νόστιμους μεζέδες! Δημιουργήστε πρωτότυπα πιάτα με διάφορα υλικά για να καλύψετε όλο το εύρος των γεύσεων. Ποικιλίες λαχανικών, θαλασσινών, τυριών και αλλαντικών θα πρέπει να βρίσκονται στις κορυφαίες προτάσεις του μενού σας και φυσικά να σερβίρονται σε καλές ποσότητες και σε λογικές τιμές. Δώστε βαρύτητα στους μεζέδες από υλικά εποχής και εμπνευστείτε από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα για να ετοιμάσετε πεντανόστιμα πιάτα!

Εξυπηρέτηση και κέφι. Τα χαμόγελα και η ευγένεια του προσωπικού σας είναι σημαντικά προσόντα της επιχείρησής σας! Η καλή εξυπηρέτηση είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας, σωστής λειτουργίας, ευγένειας και χαρούμενης διάθεσης. Η συμπεριφορά του προσωπικού είναι αυτή που στην ουσία καθορίζει τα θεμέλια της σχέσης σας με τους πελάτες. Όσο πιο όμορφα νιώθουν οι πελάτες στον χώρο σας και αισθάνονται την ευγένεια και το κέφι των εργαζομένων, τόσο πιο πιθανό είναι να ξανάρθουν και να το προτείνουν σε φίλους.

Ενεργοποιήστε το κέφι, τη φαντασία και την εξυπηρετική διάθεσή σας και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται!