Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Κάβα: Είστε έτοιμοι για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου;

Μια από τις μεγαλύτερες ονομαστικές γιορτές του έτους πλησιάζει και είναι αυτή του Αγ. Δημητρίου! Ως είθισται η κάβα είναι το κατάστημα που θα επισκεφτούν οι περισσότεροι, για να πάρουν τα απαραίτητα της ημέρας για τις γιορτινές επισκέψεις τους. Πώς θα κάνετε τη διαφορά;

 

Εφαρμόστε 4 απλές προτάσεις που θα σας κάνουν την αγαπημένη γιορτινή λύση της γειτονιάς! 

1. Απαλλάξτε τους από το ψάξιμο
Δημιουργήστε έτοιμα καλάθια δώρων με ποτά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα που ταιριάζουν μεταξύ τους και δημιουργήστε δώρα με «χαρακτήρα» και «στυλ» που θα τους κατευθύνουν άμεσα στη σωστή επιλογή για το άτομο που προορίζεται. Έτσι θα κερδίσουν χρόνο και θα ικανοποιηθούν που εύκολα και γρήγορα βρήκαν αυτό που έψαχναν!

2. Δώστε τους εναλλακτικές για όλα τα βαλάντια

Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό ο καταναλωτής να έχει εναλλακτικές, ώστε ανάλογα με την αγοραστική του δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε λοιπόν να δίνετε σε όλες τις προτάσεις δώρου,  το κάτι παραπάνω που θα τις κάνει εντυπωσιακές, όπωςένα κρασί  μια καλαίσθητη συσκευασία και μάλιστα σε συμφέρουσα τιμή που σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα εκλυστικό!

3. Γίνετε του «φρονίμου το παιδί»!

Τα  social media αποτελούν μια πολύ καλή τακτική για να ενεργοποιήσετε το κοινό σας. Λίγες μέρες πριν από τη γιορτή επικοινωνήστε τα ατού της επιχείρησής σας, διοργανώστε διαγωνισμούς με δώρα, αλλά εκπλήξτε ευχάριστα και τους εορτάζοντες διοργανώνοντας διαγωνισμούς μόνο για εκείνους!

4. Συσφίξτε τις σχέσεις σας

Είναι πολύ σημαντικό μια επιχείρηση να δείχνει στους πελάτες της το «ανθρώπινο» πρόσωπό της, έτσι ενδυναμώνεται η σχέση σας μαζί τους και δημιουργείται ένα φιλικό κλίμα που ωφελεί και τους δύο. Ένας καλός τρόπος για να δείξετε τις φιλικές διαθέσεις σας είναι να τους ξαφνιάσετε ευχάριστα με την αποστολή ενός δώρου την ημέρα της ονομαστικής τους γιορτής. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν!