Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Καφεκοπτείο μια παράδοση που συνεχίζεται! Μάθετε έξυπνους τρόπους ανανέωσης της επιχείρησής σας.

Καφές, η αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ποιος δεν αγαπά το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ που μοσχοβολά όλη τη γειτονιά;

 

Όσοι βρίσκονται κοντά σε καφεκοπτεία σίγουρα μπορούν να το απολαμβάνουν συχνότερα. Τα καφεκοπτεία είναι ζωντανά σημεία παράδοσης και όχι απλά καταστήματα, γιατί τα περισσότερα μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και κουβαλούν πολλά χρόνια πορείας στο ενεργητικό τους. Εκτός από το κατάλληλο πέρασμα για ανεφοδιασμό του παραδοσιακού καφέ αποτελούσαν και σημεία συνάντησης εφόσον ήταν ταυτόχρονα και καφενεία. Σήμερα, οι νεότερες γενιές συνεχίζουν την παράδοση και κρατούν ανοιχτά τα καφεκοπτεία με πολλά στοιχεία των παλαιότερων εποχών.

Πώς όμως μπορεί ένα καφεκοπτείο να ανανεωθεί, χωρίς να χάσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του;

Δείτε παρακάτω:

Αξιοποιείστε το χώρο σας ακόμα περισσότερο.
Αν η άδειά σας το επιτρέπει, μπορείτε να μετατρέψετε το καφεκοπτείο σας σε ένα παραδοσιακό καφενείο, με λίγα τραπεζάκια για τους λάτρεις του αυθεντικού και φρεσκοκομμένου καφέ αλλά και των άλλων παραδοσιακών προϊόντων σας.


Ενισχύστε τη γκάμα των προϊόντων σας.
Πέρα από τον αγαπημένο καφέ, ανοίξτε τη γκάμα των προϊόντων σας. Προμηθευτείτε σπάνιες ποικιλίες και χαρμάνια τσαγιού, αρωματικές ποικιλίες espresso και φίλτρου, decafeine, σπάνια χαρμάνια σοκολάτας αλλά και λικέρ τοπικής προέλευσης. Δώστε βάση και στα συνοδευτικά του καφέ και των αφεψημάτων όπως είναι τα παραδοσιακά λουκουμάκια, οι αγαπημένες καραμέλες, τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, οι μαρμελάδες αλλά και εδέσματα χωρίς ζάχαρη γι’ αυτούς που προσέχουν.

Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο εξυγχρονισμού του καφεκοπτείου σας, είναι να εντάξετε στον κατάλογό σας και προϊόντα που παρουσιάζουν ζήτηση όπως τα super foods ((γκοτζι μπέρυ, ιπποφαες, κρανμπερυ χωρίς ζάχαρη κλπ) που αποτελούν τέλειο σνακ και προτιμώνται ολοένα και περισσότερο.


Ενημερωθείτε για τις νέες εξελίξεις.
Μην επαναπαύεστε, η ενημέρωση είναι η καλύτερη δίοδος για μια υγιή επιχείρηση. Αναζητήστε στο διαδίκτυο καφεκοπτεία του εξωτερικού και πάρτε ιδέες και για το δικό σας. Πάντα ταιριαστά με το χαρακτήρα του καταστήματός σας και της παράδοσης που κουβαλά.

Απλά βήματα ανανέωσης για μια παράδοση, που συνεχίζει να μοσχοβολά τις γειτονιές!