Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Καντίνα: Η hot στάση της παραλίας και 3 tips επιτυχίας!

Καλοκαιράκι, παραλία, ζέστη, δροσερές βουτιές, παιχνίδια στην άμμο και μέσα σε όλα αυτά η ώρα της λιγούρας! Και τώρα τι κάνουμε; Από που έρχονται αυτές οι υπέροχες μυρωδιές που ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη; Από την καντίνα της παραλίας! Η καντίνα στην παραλία εύκολα γίνεται ο αγαπημένος προορισμός των λουόμενων κατά τις μεσημεριανές ώρες, και όχι μόνο. Πώς μπορείτε όμως να μαγνητίσετε ακόμα περισσότερο το κοινό και να τους μετατρέψετε σε σταθερούς πελάτες; 

 

Η ποιότητα πάνω απ’ όλα! Δώστε βάση στο προσφερόμενο προϊόν, στις πρώτες ύλες και φροντίστε την ΑΑ ποιότητά τους. Ως γνωστόν ο πελάτης που επιστρέφει ξανά και ξανά έρχεται για το καλό προϊόν σας.  Κρεατικά για σουβλάκια, λουκάνικα για hot-dogs, ψωμάκια, πίτες, λαχανικά φροντίστε να προμηθεύεστε τα καλύτερα κάθε φορά.  Φυσικά τα Metro Cash & Carry θα βοηθήσουν κατά πολύ να διασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων σας.

Μην επαναπαύεστε στο μονοπώλιο! Οι περισσότερες καντίνες στις παραλίες έχουν το μονοπώλιο, δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός από ταβέρνες και café τριγύρω. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί λόγο για να επαναπαύεσθε. Ανανεώστε το μενού και εκπλήξτε ευχάριστα τον κόσμο σας,  προσφέρετε κέρασμα σε τακτικούς πελάτες, δράστε σύμφωνα με το περιβάλλον που βρίσκεστε και δείξτε την ευγένειά σας προσφέροντας στους πελάτες σας δροσερό νερό ή κάποιο αναψυκτικό μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία τους.

Σωστή σχέση ποιότητας & τιμής! Μην ξεχνάτε να κρατάτε σταθερή τη σχέση ποιότητας και τιμής. Σίγουρα ακόμα και το πιο νόστιμο σνακ όταν είναι ακριβό υπέρ του δέοντος θα γίνει αποτρεπτικό και δε θα ξαναφέρει τους πελάτες πίσω σε εσάς. Επομένως, φερθείτε έξυπνα και κυρίως σκεφθείτε σαν πελάτης για να καταλάβετε τις ανάγκες  και τα θέλω τους από εσάς. Μια έξυπνη λύση είναι το να δημιουργήσετε συνδυασμούς με νόστιμα πακέτα, πχ hot- dog & αναψυκτικό, οικογενειακά πακέτα, κ.α. τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ποσότητα σε συμφέρουσες τιμές και γι αυτό έχουν περισσότερους fans. 

Extra summer tips: Η ευγενική εξυπηρέτηση, το χαμόγελο, ακόμα και το χαλαρό ντύσιμο του προσωπικού σας πχ χαβανέζικα πουκάμισα και καπέλα παραλίας, η διακόσμηση της καντίνας σας και η χαλαρή καλοκαιρινή μουσική μπορούν εύκολα να μετατρέψουν την κινητή επιχείρησή σας σε hot καλοκαιρινό στέκι!

Καλές καλοκαιρινές δουλειές!