Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Κάβα 5 αστέρων! Μετατρέψτε την κάβα σας σε απαραίτητη επιλογή.

Για την επίσκεψη στη γιορτή, στα γενέθλια, στην επέτειο, στο party έκπληξη και σε τόσες άλλες περιστάσεις η κάβα είναι σταθερή επιλογή για να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ως ιδιοκτήτης κάβας, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε το μαγαζί σας σε πρώτη επιλογή.

Το κύριο προϊόν μιας κάβας είναι τα ποτά. Είναι πολύ σημαντικό να τηρείται ο διπλός κανόνας της ποικιλίας και της σωστής συντήρησης των ποτών στο κατάστημά σας.

Ποικιλία: Μια κάβα με ιδιαίτερα ποτά, μεγάλη ποικιλία κρασιών και ξηρούς καρπούς που μόνο σε «ψαγμένα» μαγαζιά μπορείς να βρεις είναι σίγουρα hot spot! Κάντε αποτελεσματική έρευνα, δείτε, ανακαλύψτε νέα ποτά και γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους τακτικούς πελάτες σας και θα προσελκύσουν νέους.

 

Σωστή συντήρηση & αποθήκευση: Συντηρήστε σωστά τα ποτά, σε σκιερό και δροσερό μέρος τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες της σωστής διατήρησης. Επίσης, φροντίστε την εμφάνισή τους, να μην είναι σκονισμένα και «ταλαιπωρημένα» αλλά να προσελκύουν τους πελάτες να τα προσέξουν και να τα επιλέξουν.

 

Βοηθήστε στην επιλογή: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πελάτες θέλουν να αγοράσουν κρασί και τα στοιχεία που αναγράφονται στο μπουκάλι (όνομα, παραγωγός, είδος) δεν αρκούν για να τους κατατοπίσουν. Προλάβετε τις απορίες τους με έξυπνα καρτελάκια, που θα βρίσκονται σαν οδηγός στα αντίστοιχα ράφια και θα πληροφορούν για την καταλληλότητα του κάθε κρασιού. Δηλαδή, αναγράψτε την ιδιαιτερότητα του κρασιού (γιατί ξεχωρίζει) και τις γεύσεις με τις οποίες μπορεί να συνδυαστεί. Έτσι, τους δίνετε και μια επιπλέον πρόταση για το μενού που θα μπορούσε να το συνοδεύσει.

 

Events Γευσιγνωσίας: Είστε περήφανοι για μια ποικιλία κρασιού ή για ένα ποτό που μόλις ήρθε στην κάβα σας και θέλετε να το μοιραστείτε; Διοργανώστε υπέροχα events γευσιγνωσίας, για να μάθετε και στους πελάτες σας (μελλοντικούς και σταθερούς) την αξία των ποιοτικών προϊόντων σας. Πάντα το κέρασμα αποτελούσε ένα υπέροχο τρόπο καλωσορίσματος και να είστε σίγουροι το άρωμα και η γεύση είναι τα καλύτερα επιχειρήματα για να επιστρέψουν πάλι σε εσάς.

 

Διαφημιστείτε μέσα από τα social media: Στις μέρες μας, η διαφήμιση μέσα από το διαδίκτυο είναι αποδεδειγμένα από τις πιο αποτελεσματικές τακτικές, για να αποκτήσετε νέα πελατεία σας και να κρατήσετε σε εγρήγορση την ήδη υπάρχουσα. Αρχικά, δημιουργήστε profile στα πιο δημοφιλή social media κανάλια πχ Facebook, είτε αναθέστε σε κάποιον ειδικό να το κάνει για εσάς. Με βάση τα δεδομένα των fans της σελίδας σας, απευθυνθείτε στοχευμένα σε αυτούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε στοχευμένα προσφορές και δώρα στους εορτάζοντες σε μια συγκεκριμένη γιορτή ή ειδικά πακέτα για την ημέρα των γενεθλίων τους. Διοργανώστε διαγωνισμούς με τα προϊόντα σας και διαδώστε τα μηνύματα που εσείς θέλετε, για την επιχείρησή σας, μέσα από φωτογραφίες και περιγραφές. Αυξήστε έτσι τους fans σας και συνεπώς τους πελάτες σας.

Απλά βήματα που θα μετατρέψουν την κάβα σας σε μια κάβα... 5 αστέρων!