Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Κρεοπωλείο: 3 βήματα επιτυχίας για το Πάσχα!

Πάσχα, η πιο σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης έφτασε και η επιχείρησή σας είναι σίγουρα προορισμός, μιας και το έθιμο του οβελία παραμένει και τηρείται κατά παράδοση κάθε χρόνο. 

 

3 βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το τζίρο σας και να ευχαριστήσετε την πελατεία σας.

1. Ταχύτητα και εξυπηρέτηση
Η αυξημένη κίνηση είναι βέβαιη αυτές τις μέρες στην επιχείρησή σας και το τελευταίο που θέλετε είναι οι δυσαρεστημένοι πελάτες. Προσπαθήστε να τηρείτε σειρά προτεραιότητας, να αυξήσετε αν χρειάζεται το προσωπικό σας για εκείνες τις ημέρες αιχμής και φυσικά να μην ξεχνάτε πως το χαμόγελο και η ευγένεια μπορούν να «ηρεμήσουν» και τον πιο δύσκολο πελάτη.

2. Ποιότητα και ποικιλία
Η ποιότητα και η ποικιλία είναι τα δύο βασικά πλεονεκτήματα που πρέπει να δώσετε βάση, μιας και οι πελάτες σας αναζητούν πρώτης ποιότητας κρεατικά για το πασχαλινό τραπέζι τους. Κρατήστε τα standards σας ψηλά και αξιοποιήστε την αυξημένη κίνηση για να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε σταθερούς επισκέπτες,

3. Διευκόλυνση και νόστιμες επιλογές
Οι μέρες του Πάσχα είναι ταυτόχρονα και ευκαιρία για ξεκούραση, Έτσι, θα είναι σημαντικό να μπορείτε να τους προσφέρετε νόστιμες λύσεις που θέλουν λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Τέτοιες είναι: Τα μαριναρισμένα σουβλάκια, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, πανσετάκια, σνίτσελ, κοτομπουκιές κ.α 

 

Μην ξεχνάτε να δίνετε τις πολύτιμες συμβουλές σας στους πελάτες σας για το χρόνο ψησίματος αλλά και για τη διαδικασία του σουβλίσματος μιας και είστε ειδικοί στο είδος.

 

Καλές δουλειές και καλό Πάσχα!