Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Κρεοπωλείο & γιορτές: Μάθετε πώς θα γίνετε επιτυχημένος συνδυασμός!

Τα οικογενειακά τραπέζια είναι παράδοση τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ως Έλληνες τιμούμε ιδιαίτερα το κρέας στις συνταγές μας. Έτσι, η επίσκεψη στο κρεοπωλείο είναι σίγουρη για κάθε νοικοκυριό.  

 

Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε την προτίμηση του κοινού και να αναδείξετε περισσότερο την επιχείρησή σας. Πώς; Μάθετε παρακάτω...
 
 1. Καθαριότητα και όμορφη ατμόσφαιρα.
  Αρχικά φροντίστε πολύ την εμφάνιση του καταστήματός σας. Καθαρίστε καλά το χώρο και τις βιτρίνες των προϊόντων. Σίγουρα ένας καθαρός χώρος με όμορφο άρωμα και αρκετό φως προσελκύουν τους πελάτες. Να είστε επιμελείς με την καθαριότητα του χώρου σας τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες και να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας το αναγνωρίζουν.

 2. Στολίστε χωρίς υπερβολές. 
  Όταν λέμε να στολίσουμε το κατάστημά μας εννοούμε να μπούμε στο γιορτινό κλίμα, χωρίς όμως να φτάσουμε στην υπερβολή, δηλαδή να στολίσουμε τα προϊόντα ή μέσα στα ψυγεία. Αποφύγετε τέτοιες υπερβολές, αρκεστείτε σε πιο minimal τακτικές πχ στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάλογα με το μέγεθος τους χώρου σας, κολλήστε καλαίσθητα αυτοκόλλητα στις βιτρίνες και στις τζαμαρίες σας θα βρείτε πολλά σχέδια και λογότυπα στο εμπόριο, χρησιμοποιείστε φωτάκια για extra φωτεινό κλίμα.

 3. Αναδείξτε τα προϊόντα των γιορτινών ημερών
  Τα κρεατικά που έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες είναι γνωστά. Πρωταγωνίστρια είναι η γαλοπούλα που θα γεμίσει μοναδικά και θα χορτάσει όλη η οικογένεια, το δεύτερο ρόλο τον έχει το αρνάκι που θα σιγοψηθεί σε γάστρα με πολλά συνοδευτικά, και ακολουθούν το χοιρινό τα παϊδάκια και το κοτόπουλο που επίσης έχουν φανατικούς θαυμαστές. Στα παραπάνω κρεατικά δώστε τους πρωταγωνιστικό ρόλο στις βιτρίνες σας, τονίστε την ελληνική τους προέλευση και φροντίστε πάνω απ’ όλα για την ποιότητά τους. 

 4. Βοηθήστε τους πελάτες σας να αναδείξουν τα κρεατικά σας. 
  Στα παραπάνω κρεατικά που προτιμώνται αυτές τις μέρες μπορείτε να κολλήσετε στη βιτρίνα που βρίσκονται, καλαίσθητα καρτελάκια με tips για τις συνταγές που προορίζονται. Πχ στη γαλοπούλα το καρτελάκι θα μπορούσε να γράφει «Μην ξεχάσεις, κουκουνάρι, ρύζι, κιμά & σταφίδες για τη γέμιση της!» 
Η ποιότητα στα προϊόντα, η καθαριότητα στο κατάστημα και η ευγένεια του προσωπικού θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους πελάτες σας και θα τους κάνουν να σας προτιμούν όλο το χρόνο! 
 
Χρόνια πολλά & καλές δουλειές!