Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Κρεπερί: Η νόστιμη στάση της βραδιάς! Tips για να γίνει στέκι.

Πολλές από τις καλοκαιρινές βραδινές βόλτες τελειώνουν με την επίσκεψη σε κάποιο χώρο εστίασης που προσφέρει διάφορα σνακ. Ένας τέτοιος χώρος, και μάλιστα αρκετά δημοφιλής, είναι η κρεπερί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν μια νόστιμη στάση κατά τη διάρκεια ή στο τέλος της βραδινής τους εξόδου.

 

Μία κρεπερί έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει στέκι. Εφαρμόζοντας μερικά tips, μπορείτε να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε εξαιρετική επιλογή για ένα ποιοτικό και γευστικό σνακ, όχι μόνο στη βραδινή βόλτα αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

  • Αρχικά δώστε μεγάλη βαρύτητα στο μενού της κρεπερί. Δημιουργήστε μερικές γεύσεις που θα είναι προτεινόμενες για πρωινό, για μεσημεριανό σνακ και φυσικά για ένα χορταστικό βραδινό. Οι ιδέες σας πρέπει να περιλαμβάνουν αλμυρές και γλυκές προτάσεις. Μπορείτε να ονομάσετε τις συγκεκριμένες προτάσεις με ονόματα που ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα της επιχείρησής σας και έτσι να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο, δημιουργικό μενού. Για παράδειγμα, δημιουργήστε γεύσεις εμπνευσμένες από διάφορες χώρες του κόσμου, με ποικίλα μπαχαρικά ή εξωτικά φρούτα και περίεργες συνταγές για σάλτσες ή μαρμελάδες! Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία είναι δύο χαρακτηριστικά που οι πελάτες εκτιμούν ιδιαιτέρως!
  • Επίσης, εμπλουτίστε τον κατάλογό σας με προϊόντα Detox και άλλα δημοφιλή υλικά όπως superfoods, βιολογικά προϊόντα, φρέσκους καρπούς και πολλές υγιεινές προτάσεις. Τελευταία, η τάση προς την υγιεινή διατροφή αυξάνεται, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να εξυπηρετήσετε τις επιθυμίες των πελατών που προσέχουν τη διατροφή τους. Σε αυτή την κατηγορία, προτείνετε γεύσεις που είναι ελαφριές ή διαιτητικές, καθώς θα υπάρξουν αρκετοί που θα επιλέξουν ένα ελαφρύ γεύμα.
  • Επιπλέον, το μενού σας θα πρέπει να περιλαμβάνει εντυπωσιακές γευστικές προτάσεις για χορτοφάγους. Κρέπες με λαχανικά, χωρίς την προσθήκη αλλαντικών ή κρεατικών μπορούν να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία στον κατάλογό σας που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των vegetarian πελατών σας!

 

Για να γίνει η κρεπερί σας στέκι, είναι σκόπιμο να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής και να αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες παλιών και νέων πελατών.
Κάντε λοιπόν τη νόστιμη στάση της βραδιάς στην κρεπερί σας έναν must προορισμό για όλους!