Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Mini market: Πώς θα γίνετε το γιορτινό σημείο της γειτονιάς σας!

Το mini market αποτελεί την (σχεδόν) καθημερινή επιλογή της γειτονιάς.
 Η οικειότητα που νιώθουμε με το mini market της γειτονιάς μας είναι από τα κύρια στοιχεία του που το διαφοροποιούν από το super market που τις περισσότερες φορές είναι πιο απρόσωπο. Τώρα τις γιορτές αξιοποιήστε αυτό το ατού σας και κάντε τους πελάτες σας να νιώθουν οικεία και άνετα να σας επιλέγουν ξανά και ξανά. 

 

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές προτάσεις για να το καταφέρετε:

Γιορτινή Διακόσμηση
Στολίστε το κατάστημά σας, δημιουργώντας γιορτινή και ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Πέρα από το καθιερωμένο δέντρο ή καράβι μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας με γιορτινές γωνιές όπου θα έχετε κεράσματα με γλυκά των ημερών (μελομακάρονα, κουραμπιέδες κτλ) δίνοντας  έτσι την αίσθηση στους πελάτες σας ότι θέλετε να τους φροντίζετε.

Extra γιορτινές προσφορές
Επιβραβεύστε τους πελάτες σας με γιορτινές δωροκάρτες, προσφέροντάς τους έτσι μοναδικά προνόμια και extra λόγους για να σας επισκέπτονται ξανά και ξανά. Επίσης, κάντε προσφορές σε τέτοιους δύσκολους καιρούς μια τέτοια κίνησή σας θα εκτιμηθεί πολύ.

Κάντε τη διαφορά με τα προϊόντα σας
Ωστόσο, μπορεί η διακόσμηση και οι προσφορές να εκτιμώνται από τους πελάτες σας, αλλά σίγουρα θα τα βρουν και αλλού, γι’ αυτό εσείς φροντίστε να κάνετε τη διαφορά. Ένας καλός τρόπος είναι να εφοδιάσετε το mini market σας με προϊόντα που ξεχωρίζουν πχ. Δυσεύρετα τυριά, αλλαντικά, σάλτσες, ποτά  και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει τις γιορτινές συνταγές τους. Το πρωτότυπο κάνει τη διαφορά!

Μοιράστε χαρά & βοήθεια -Φιλανθρωπικές δράσεις
Όλο το χρόνο, αλλά τις γιορτινές ημέρες ακόμα πιο πολύ, δείξτε το ανθρώπινο πρόσωπό σας. Όσο μπορείτε καλό θα είναι να συμβάλλετε σε κοινωφελείς δράσεις, βοηθώντας όσους το χρειάζονται. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση  θα ωφελήσει το κοινό καλό και θα συμβάλλει κατά πολύ στην θετική εικόνα σας.

Χρόνια Πολλά!