Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: 3 tips φροντίδας για την επιχείρησή σας!

Στις 27 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, που πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου τιμάται κάθε χρόνο με θεατρικά δρώμενα και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από τα εθνικά τμήματα του Ινστιτούτου, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που συνενώνει τους επαγγελματίες του θεάτρου και συνεργάζεται στενά με την UNESCO.

 

Είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτή την ημέρα ορόσημο για την επιχείρησή σας και να της δώσετε την ανάσα που χρειάζεστε. Πώς;

1. Γιορτάστε το!
Τιμήστε τις παραστάσεις που «έλαμψαν» στο θέατρο σας, διοργανώνοντας επετειακά events. Μπορείτε για παράδειγμα να καλέσετε πρωταγωνιστικούς συντελεστές της πιο επιτυχημένης σας παράστασης να μιλήσουν για αυτήν και να δώσουν στο κοινό backstage πληροφορίες που θα τους εντυπωσιάσουν. Αν αυτή την εποχή ανεβάζετε στο θέατρό σας κάποια παράσταση, δώστε την ευκαιρία στους θεατές σας να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές με ένα party μετά την παράσταση.

2. Διοργανώστε διαγωνισμούς που θα τονώσουν την κίνησή σας.
Ενεργοποιήστε τα social media σας ή κινηθείτε μέσω των deal sites για να χαρίσετε προσκλήσεις και να αυξήσετε τον κόσμο που θα σας επισκεφθεί.  Δώστε την ευκαιρία σε περισσότερους να σας γνωρίσουν και να εκτιμήσουν το χώρο σας, που είναι μια ανοιχτή πόρτα στην τέχνη του θεάτρου που τόσο αγαπούν.

3. Ανανεωθείτε και ανανεώστε το ενδιαφέρον των θεατών σας.
Φροντίστε το χώρο σας κρατώντας ζωντανό το στυλ του μιας και εκείνος  «ζωντανεύει» τόσες ιστορίες κάθε σεζόν. Ανακαινίστε τον, δώστε του νέα πνοή, πάρτε ιδέες από το διαδίκτυο, ενημερωθείτε για τις τάσεις και τα trends στο χώρο της διακόσμησης για την επιχείρησή σας, δώστε του χαρακτήρα ανάλογα με την παράσταση που «ανεβαίνει» στην παρούσα φάση. Από τις γεύσεις του κυλικείου, μέχρι την καθαριότητα στον περιβάλλοντα χώρο και τη διακόσμηση, φροντίστε τα όλα για να νιώσετε πρώτα απ’ όλους εσείς τη διαφορά και να ανανεωθείτε.