Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ψιλικά-Περίπτερο: Καλοκαιράκι & παιχνίδι στη γειτονιά! Μήπως είναι ευκαιρία για κέρδος;

Ιούλιος και το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά, η πόλη αποκτά ζωή και τα παιδιά μιας και δεν έχουν σχολείο αγαπούν το παιχνίδι στη γειτονιά και τις πλατείες! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία για έξτρα πωλήσεις που είτε δεν υπήρχαν πριν είτε ήταν μειωμένες.

 

Έτσι, εφόσον ο καλοκαιρινός καιρός και ο διαθέσιμος χρόνος για μικρούς και μεγάλους δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθούν οι πωλήσεις του περιπτέρου ή του καταστήματος ψιλικών σας, είναι ευκαιρία να δράσετε με το σωστό τρόπο!

Τα κυριότερα προϊόντα που είναι στα must των αγορών των πελατών σας:

  • Παγωτά
  • Σνακς
  • Αναψυκτικά
  • Χυμοί
  • Τσίχλες
  • Καραμέλες
  • Δωροσακούλες

 

Φροντίστε για την επαρκή ποσότητά τους και φυσικά για την σωστή εμφάνιση και διατήρησή τους. Ειδικά στο χώρο του περιπτέρου, όπου λόγω της θέσης του μπορεί το εμπόρευμα να σκονίζεται περισσότερο, καλό θα είναι να έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα προστατευτικά (τέντες, νάιλον κτλ), ώστε να διατηρούνται καθαρά τα προϊόντα σας και να μην απωθούν τους πελάτες σας από το να τα αγοράσουν.

Επίσης, δώστε προσοχή στα παγωτά που ανήκουν στις top προτιμήσεις του κοινού, θα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα οι οδηγίες του ΕΦΕΤ για τη σωστή συντήρησή τους στα ψυγεία.

Τέλος, πρωτοτυπήστε και ανανεώστε το εμπόρευμά σας με πρωτότυπες ιδέες που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Υιοθετήστε και πιο υγιεινές επιλογές, για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε στις προμήθειές σας φρουτοσαλάτες, φρούτα, λαχανικά, γιαούρτια για μικρούς και μεγάλους, επιδόρπια γιαουρτιού και smoothies.

Μην ξεχνάτε πως όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το χαμόγελο και την καλοσυνάτη διάθεσή σας είναι τα σίγουρα εφόδια για σταθερή πελατεία!